Spørgsmål & svar

boligsalg-bolig-til-bolig-1

Her finder du svar på dine spørgsmål

Når du står overfor at kunne sælge din bolig, skal du tænke på at det er en stor beslutning at købe en bolig, og der ligger mange overvejelser bag. Det er derfor vigtigt, at du som sælger af andelsbolig, lejligheder, villa, sommerhus eller lignende laver en grundig og ærlig præsentation af din bolig. På den måde lykkedes et salg af bolig bedst for alle parter.
Salg af bolig er også en tillidssag, og hos boligtilbolig.dk har vi den holdning, at vi skal være mod andre, som vi gerne vil have, at de skal være mod os selv. Det samme anbefaler vi dig, når du skal vise din bolig frem i forbindelse med dit salg af bolig. Det er lige vigtigt uanset om det er et hus, en andelsbolig, villa, sommerhus eller lejligheder.
Hvorfor os?
Ligesom når du får gæster handler det om at få din bolig til at præsenterer sig bedst mulig når du har en fremvisning. På den måde har du de bedste muligheder for at få et salg af din bolig til at komme hurtigt på plads. Vi har derfor nedenfor listet.
Læs mere om Boligtilbolig

Økonomitjek: Hvad får jeg ud af et økonomitjek?

Badeværelse og køkken lægger de fleste meget vægt på, men det er også rum, mange gerne vil sætte deres personlige præg på. Derfor kan det sjældent betale sig at skifte ud før salg. Sørg i stedet for at rummene er rene og hygiejniske, og frisk op med lys maling. Køkkenmaskiner skal fjernes fra køkkenbordet og der skal ikke stå noget over på skabene.
Læs mere om økonomitjek her

Tilstandsrapport: Hvad koster en tilstandsrapport?

Er du kunde hos boligtilbolig.dk starter salget med et møde hvor vi taler specifikt om salg af din bolig. Her vil vi fremhæve de ting vi tro på vil være vigtigt for en køber. Desuden vil du få udleveret en salgsguide. Vi hjælper med at få afklaret alle de spørgsmål som du måtte have til
Læs mere om tilstandsrapport herEnergimærke: Skal man have et energimærke?
Er du kunde hos boligtilbolig.dk starter salget med et møde hvor vi taler specifikt om salg af din bolig. Her vil vi fremhæve de ting vi tro på vil være vigtigt for en køber. Desuden vil du få udleveret en salgsguide. Vi hjælper med at få afklaret alle de spørgsmål som du måtte have

Læs mere om energimærke her

Skødeskrivning: Kan I lave et skøde?
Er du kunde hos boligtilbolig.dk starter salget med et møde hvor vi taler specifikt om salg af din bolig. Her vil vi fremhæve de ting vi tro på vil være vigtigt for en køber. Desuden vil du få udleveret en salgsguide. Vi hjælper med at få afklaret alle de spørgsmål som du måtte have

Læs relevante links:
Boligvurdering

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering