Sommerhuse til salg

sommerhus-til-salg

Ønsker du dit sommerhus til salg,
så hjælper vi dig hele vejen

Skal du sælge dit sommerhus, anbefaler vi, at der medvirker en ejendomsmægler. Ligesom ved et helårshus er der en del juridiske forhold omkring salg af et sommerhus. En ejendomsmægler sikrer, at de juridiske aspekter er i orden og sikrer desuden synligheden af dit sommerhus til salg ved at lægge dit sommerhus til salg ud på boligsiderne.

Når du har besluttet at sætte dit sommerhus til salg, er det vigtigt at gøre sommerhuset klar til salg. Det er vigtigt at sælger præsenterer nogle rammer, der kan inspirere køber til at realisere drømmen om at købe et sommerhus.

Sommerhus til salg versus helårshus

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet energimærke på sommerhuse på samme måde som på helårshuse. Når du sætter dit sommerhus til salg, anbefaler vi, at du venter med at rekvirere el-rapport og tilstandsrapport, indtil du har en køber. Som ved helårshuse er det ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport og el-rapport.

Har du sat dit sommerhus til salg, anbefaler vi dog, at rapporterne udarbejdes, så ejerskifteforsikring kan tilbydes køber. Nogle gange aftales det, at disse rapporter ikke udarbejdes, hvis sommerhuset er meget gammelt og alligevel skal totalrenoveres eller rives ned. Du skal blot vide, at hvis der ikke er en ejerskifteforsikring, har du stadig sælgeransvar i 10 år.

Når man sætter et sommerhus til salg, omfatter den angivne pris gerne inventaret. Dette kan forhandles, men det er oftest mere reglen, at inventaret følger med – end undtagelsen. Køber bør dog være opmærksom på, at det ikke er et juridisk krav.

Endelig kan der være sommerhuse, som ligger på lejet grund, og her gælder nogle særlige regler afhængigt af indholdet af den kontrakt, der eksisterer mellem lejer og grundejer. Kun disse få undtagelser adskiller sommerhuse til salg fra salg af helårshuse. Derfor anbefaler vi, at man bruger en ejendomsmægler ved sommerhuse salg for at få den bedste handel og et hurtigt salg.

Sommerhuse til salg med indbydende rammer inspirerer til køb

Et sommerhus er for mange realisering af en drøm om et dejligt sted uden for byen, hvor der kan slappes af efter en travl hverdag. Du gør sommerhuset klar til salg ved at skabe nogle attraktive rammer, som køber får lyst til at opholde sig i. Du kan måske få inspiration ved at se nogle af de mange Tv-programmer, der handler om at optimere boligen til salg.

Ved salg af sommerhus kan det være en fordel at have meget fokus på udelivet. Understøt indtrykket af ’den grønne oase’ med krukker på terrassen, bålsted, hængekøje i træerne, plæne egnet til leg. Sæt kroketbanen op eller anbring et par mål på plænen til inspiration for aktiviteter med børn.

Hyggekroge med solsenge, bløde hynder, tæpper og et par bøger i en kurv, et par cafeborde og –stole med smarte puder, vaser med blomster osv. er med til at skabe de indbydende rammer, som giver køber lyst til at købe sommerhuset, der er sat til salg.

Sættes sommerhuset til salg om vinteren, kan fokus være på indehygge i sommerhuset med ild i brændeovnen eller pejsen. Sommerhuset syner større, hvis der er ikke er alt for mange møbler, så vær opmærksom på at enkel møblering af et mindre sommerhus giver indtryk af mere plads. Vi har under vores boligsalg guide samlet en del gode råd, som også gælder, når man sætter sommerhuse til salg.

Få personlig vejledning ved sommerhuse til salg

Når du har besluttet at sætte dit sommerhus til salg, vil vi meget gerne hjælpe. Vi kan give dig den rådgivning og tryghed, du har brug for. Vi har mange års erfaring og kender markedet for sommerhuse til salg. Udfyld vores formular her på siden og bestil en gratis uforpligtende vurdering af dit sommerhus så ringer vi dig efterfølgende op og aftaler nærmere.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering