Solgt eller gratis

ikke solgt eller gratis men solgt og billigt

Når du ønsker at sælge din bolig, vil du ofte starte med at beslutte, hvordan salget af din bolig skal foregå og også oftest, hvilken ejendomsmægler, der skal medvirke. Når du undersøger de forskellige ejendomsmægleres salær og konditioner, vil du ofte støde på udtrykket ’solgt eller gratis’.

Det lyder umiddelbart som et godt tilbud til sælger, der jo så ikke vil få omkostninger, hvis det ikke lykkes ejendomsmægleren at afslutte en handel.

Vi vil opfordre dig til at læse videre! – Så vil vi forklare, hvorfor vi mener, du ikke skal vælge solgt eller gratis.

Vi tilbyder ikke solgt eller gratis, men et fair tilbud på salg af din bolig. Når vi ikke tilbyder solgt eller gratis konceptet, er det fordi vi er overbeviste om, at vort koncept med lav pris for salær kombineret med et efterfølgende salg, er en langt bedre løsning for både dig som kunde og os som mægler.

Risikoen ved konceptet solgt eller gratis er, at mæglere kan fristes til, at bruge denne form for markedsføring alene for at få dig som kunde. Bliver din bolig solgt under dette koncept betaler du også et fuldt honorar, som ofte betyder en merpris på 30 -150.000 kr. i forhold til den boligtilbolig.dk kan tilbyde dig.

Du betaler 5.000 af salær og foto ved opstart af salget. Resten betales kun ved et salg

Hvis du vælger boligtilbolig.dk som din ejendomsmægler, betaler du et mindre beløb ved opstart, som er en del af vores salær. Ikke solgt eller gratis, men samme pris for alle.

Det koster blot 5.000 kr. at få din bolig oprettet og lagt ud på boligsiden.dk, så boligen bliver synlig for potentielle købere, og fremvisning kan aftales. Boligen vil også kunne findes på de store kæders hjemmesider og andre boligportaler.

Hvis du mener, at det hus, lejlighed eller måske sommerhus du gerne vil sælge kan være svært at få afsat på grund af for eksempel problematisk beliggenhed, dårlig vedligeholdelse, langt til skole eller måske manglende trafikale muligheder og ikke mindst en måske for høj pris, så kan du uden problemer indgå aftale med anden mægler om salg under konceptet solgt eller gratis!

Problemet er dog, at du får formodentlig ikke solgt dit hus og samtidig sikrer mægleren sig, at du forbliver kunde hos ham. Dette gøres ofte ved at det koster et større beløb at komme ud af aftalen. Måske lidt af et postulat? Alt i alt en dårlig løsning måske for begge!

Hvorfor ikke vælge hvad vi finder den rigtige løsning fra start af? Få vurderet dit hus/lejlighed eller måske sommerhus, til en realistisk rigtig markedspris og dermed i højere grad sikre, at din ejendom sælges hurtigere og med meget mindre udgifter til følge for dig!

I sidste ende sparer du måske mellem 30-150.000 kr. på en sådan beslutning holdt op mod en betaling på de min. 5000 kr. som oprettelse hos boligtilbolig.dk koster.

Solgt eller gratis er dyrt

Men på den anden side så tror vi på, at boligtilbolig.dk’s koncept med en lav pris på salær, ansporer vore mæglere til at løbe lidt hurtigere for at sikre, at du som kunde kan blive tilfreds og for, at vi naturligvis også kan gøre det til en god forretning for os selv.

Med lave priser er vi nødt til at være anderledes top motiveret og nødt til at sælge lidt flere boliger end hvis vi havde de samme høje honorarer, som de fleste af vore kollegaer.

Når du sælger din bolig gennem boligtilbolig.dk, tilbydes du ikke solgt eller gratis, og er dermed ikke med til at betale omkostningerne for de, der ikke fik deres bolig solgt. Vores pris er ens for alle nemlig fast salær på 29.995, – kr. inkl. moms og du betaler 5.000 kr. ved opstart og resten ved salget.

Vil du vide mere om salg af bolig sammen med os, udfylde formularen her på siden og bestille en gratis uforpligtende boligvurdering, så kontakter vi dig snarest.

Bestil gratis salgsvurdering

  • Udfyld formularen nedenfor nu
  • Vi ringer til dig og aftaler et møde
  • Du får 5 stjerners salgsrådgivning

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Close Menu