Solgt eller gratis

bolig-til-salg-6

Ikke solgt eller gratis men solgt og billigt

Når du ønsker at sælge din bolig, vil du ofte starte med at beslutte, hvordan salget af din bolig skal foregå og også oftest, hvilken ejendomsmægler, der skal medvirke. Når du undersøger de forskellige ejendomsmægleres salær og konditioner, vil du ofte støde på udtrykket ’solgt eller gratis’.

Det lyder umiddelbart som et godt tilbud til sælger, der jo så ikke vil få omkostninger, hvis det ikke lykkes ejendomsmægleren at afslutte en handel.

Vi vil opfordre dig til at læse videre! – Så vil vi forklare, hvorfor vi mener, du ikke skal vælge solgt eller gratis.

Vi tilbyder ikke solgt eller gratis, men et fair tilbud på salg af din bolig. Når vi ikke tilbyder solgt eller gratis konceptet, er det fordi vi er overbeviste om, at vort koncept med lav pris for salær kombineret med et efterfølgende salg, er en langt bedre løsning for både dig som kunde og os som mægler.

Risikoen ved konceptet solgt eller gratis er, at mæglere kan fristes til, at bruge denne form for markedsføring alene for at få dig som kunde. Bliver din bolig solgt under dette koncept betaler du også et fuldt honorar, som ofte betyder en merpris på 30 -150.000 kr. i forhold til den boligtilbolig.dk kan tilbyde dig.

Hos os betaler du 5.000 kr. af vores salær ved opstart af salget. Herudover betales for fotograf og udlægsomkostninger. Resten af vores salær betales først når boligen bliver solgt.

Ikke solgt eller gratis, men samme pris for alle.

Hvis du mener, at det hus, lejlighed eller måske sommerhus du gerne vil sælge kan være svært at få afsat på grund af for eksempel problematisk beliggenhed, dårlig vedligeholdelse, langt til skole eller måske manglende trafikale muligheder og ikke mindst en måske for høj pris, så kan du uden problemer indgå aftale med anden mægler om salg under konceptet solgt eller gratis!

Problemet er dog, at du får formodentlig ikke solgt dit hus og samtidig sikrer mægleren sig, at du forbliver kunde hos ham. Dette gøres ofte ved at det koster et større beløb at komme ud af aftalen. Måske lidt af et postulat? Alt i alt en dårlig løsning måske for begge!

Hvorfor ikke vælge hvad vi finder den rigtige løsning fra start af? Få vurderet dit hus/lejlighed eller måske sommerhus, til en realistisk rigtig markedspris og dermed i højere grad sikre, at din ejendom sælges hurtigere og med meget mindre udgifter til følge for dig!

Solgt eller gratis er dyrt

Hos boligtilbolig.dk tror vi på, at vores koncept med en lav pris på salær, ansporer vore mæglere til at løbe lidt hurtigere for at sikre, at du som kunde kan blive tilfreds og for, at vi naturligvis også kan gøre det til en god forretning for os selv.

Med lave priser er vi nødt til at være anderledes top motiveret og nødt til at sælge lidt flere boliger end hvis vi havde de samme høje honorarer, som de fleste af vore kollegaer.

Når du sælger din bolig gennem boligtilbolig.dk, tilbydes du ikke solgt eller gratis, og er dermed ikke med til at betale omkostningerne for de, der ikke fik deres bolig solgt. Vores pris er ens for alle nemlig fast salær på 29.995, – kr. inkl. moms.

Vil du vide mere om salg af bolig sammen med os, udfylde formularen her på siden og bestille en gratis uforpligtende boligvurdering, så kontakter vi dig snarest.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering