Selvsalg

bolig-til-salg-5

Med selvsalg sparer du typisk 30-150.000 kr. skattefrit

Ja, den er god nok. Der er mange penge at spare ved selv at hjælpe med salget af din bolig. Der findes flere former for selvsalg. Det vigtige er at finde den løsning, der passer dig bedst.
Selvsalg er ikke nyt. Før i tiden var det blot ikke så udbredt og foregik oftest mellem venner eller familiemedlemmer.

Når man var blevet enige om prisen måske med hjælp fra en ejendomsmægler, blev en købsaftale udarbejdet, og handlen blev afsluttet. Vores samfund og teknologien har gjort det meget nemmere at gennemføre selvsalg i dag. Internettet gør det muligt selv at finde en køber hurtigt.

Ved selvsalg fremviser du selv din bolig, og alle finder det i dag helt acceptabelt, at du selv deltager i processen som fremviser.. En fremvisning af en bolig klares lige så godt eller, mener vi, bedre af den, der selv bor i boligen, end af en ejendomsmægler.

Fordele ved selvsalg

Der er flere fordele ved selvsalg. Vi oplever, at mange vælger denne form, fordi der er mange penge at spare, og det er skattefrit. Afhængigt af den bolig du vil sælge, er der typisk 30. – 150.000,- kr. at spare. Besparelsen kan omfatte 100.000,- kr. skattefrit, hvis der er tale om en bolig med en meget høj salgspris.

En anden fordel ved selvsalg er den mere personlige fremvisning. Mange sælgere giver udtryk for, at de valgte selvsalg, fordi de vurderede, at de sikrede den bedste fremvisning ved selv at fremvise frem for en eller flere ejendomsmæglere. Mange vægtede også, at de kunne levere den bedste fremvisning, fordi de kunne bidrage med egen viden om boligen, dens historie og lokalområdet og i øvrigt kunne besvare de spørgsmål, køber måtte have.

Ulemper ved selvsalg

Der er faktisk ikke så mange. Men i den helt rene udgave hvor der ikke er en ejendomsmægler med på sidelinjen, kan selvsalg være svært. De fleste købere ønsker en sikkerhed for, at handlen og forholdene omkring boligen er i orden. En ejendomsmægler er juridisk ansvarlig og kan retsforfølges via forsikringen.

Det er svært med en privatperson. Købers bank vil desuden forlange en salgsopstilling, og det er kun en ejendomsmægler, der kan levere denne og dermed sikre pålidelighed omkring oplysningerne. Selvsalg uden deltagelse af ejendomsmægler er derfor svært at praktisere.

Er der tale om salg af en bolig med en meget høj pris i et område eller postnummer, som ikke normalt forbindes med dyre boliger, kan det være en ulempe med selvsalg. Her kan det være svært at få nok opmærksomhed, idet boligen ofte ikke vil ramme de kriterier, der søges efter på boligsiderne. Er dette tilfældet kan ejendomsmægleren under en fremvisning af en anden bolig fortælle de boligsøgende om denne anden mulighed, hvis den ikke er dukket op under deres boligsøgning.

Selvsalg med boligtilbolig.dk

Når du indgår en aftale med os om selvsalg, får du en kompetent sparringspartner med i hele processen. Vi sikrer, at de juridiske forhold er i orden fra start til slut. Vi følger professionelt op på vurderingen og forhandler de bedst mulige betingelser for dig i forbindelse med dit salg af bolig.

Vi sørger for den bedste synlighed via bl.a. boligsiden.dk, som er Danmarks ubetinget største hjemmeside for boligsøgende. Den er faktisk 5 gange så stor som nummer 2. Men din bolig er naturligvis også synlig på de store kæders hjemmesider som f. eks home.dk, nybolig.dk, danbolig.dk, edc.dk, boliga.dk og mange flere.

Vil du vide mere om selvsalg, så skriv dig op til en gratis og uforpligtende boligvurdering her til højre. Herefter ringer vi til dig hurtigst muligt.

Læs mere her:
Boligvurdering

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering