Salg af bolig guide

boligsalg-bolig-til-bolig-1

Vi kan hjælpe dig til det bedste salg

Det er for de fleste en stor beslutning at købe en bolig, og der ligger mange overvejelser bag. En grundig og ærlig fremvisning af hus, andelsbolig, lejlighed, villa eller sommerhus til salg, skaber den tillid mellem sælger og køber, der fremmer salget.

Vi plejer at sammenligne en fremvisning med, at du får gode venner på besøg, hvor du naturligvis fremhæver alle de positive ting, der er ved boligen. Det kan være en solrig altan, nye vinduer, mange værelser, godt kvarter eller et godt loft. Men du fortæller også om påtænkte forbedringer og også om de forskellige muligheder, som din bolig rummer for forandring eller tilbygning.

Tag dig god tid til at få en dialog og lyt til købers behov, så du kan fremhæve de forhold ved boligen, som matcher købers ønsker. Faktisk er der rigtig mange købere som foretrækker, at det er sælger selv, der fremviser, fordi sælger har det bedste kendskab til boligen og dermed bedst kan besvare mange af de spørgsmål, som køber har både vedrørende boligen og lokalområdet.

Din ejendomsmægler vil naturligvis give dig gode tips til salg af netop din bolig, ligesom du får udleveret en ’salg af bolig guide’ på opstartsmødet, inden boligen sættes til salg.

Salg af bolig guide: Vær forberedt på en fremvisning

Det er naturligvis vigtigt, at din bolig præsenterer sig bedst muligt, når du har en fremvisning. Nedenfor finder du vores 5 gode råd – inden en fremvisning, samt 5 gode råd til selve fremvisningen af din bolig.

5 gode råd inden du har en fremvisning, der fremmer dit salg af boligen

 1. Når du skal fremvise din bolig, er det vigtigt at den fremstår ryddelig og rengjort og virker indbydende fra kælder til kvist.
 2. Lyse rum tiltaler de fleste, så overvej at give væggene nyt liv med lys maling. Enkel møblering fremmer indtrykket af plads i boligen, og giver køber bedre mulighed for at vurdere rummene.
 3. Badeværelse og køkken er rum, som det sjældent kan betale sig at ændre på inden et salg. Lad den nye ejer få mulighed for selv at foretage eventuelle forandringer. Også her giver orden, enkel indretning og en lys vægfarve et godt indtryk.
 4. Købers første indtryk af boligen er indgangspartiet. Fremtræder det lyst, ordnet og indbydende giver det køber lyst til at fortsætte rundturen. Det giver køber et dårlig førstehåndsindtryk, hvis dørklokken ikke virker, dørmåtten er nedslidt, belysningen er dårlig, eller det flyder med sko og overtøj.
 5. Grønt er godt for øjnene – også når du sælger din bolig. Du kan overveje friske blomster inde og i krukker ude. Haven bør ligesom boligen fremstå indbydende. Det giver køber et dårligt indtryk, hvis haven er misholdt og rodet, havelågen hænger, eller der står krukker med visne blomster. Så giv også haven en oprydning.

 

5 gode råd når du har en fremvisning

 1. Vær åben, imødekommende og ærlig, så eventuelle købere føler sig velkomne.
 2. Lyt til købers ønsker og behov, og bidrag med de muligheder, du ser i boligen – både eksisterende og uudnyttede. Man har jo ofte selv gode forslag.
 3. Giv køber mulighed for og tid til at spørge nærmere ind til boligen – gerne over en kop kaffe.
 4. En køber vil ofte spørge, hvorfor du vil flytte. Vær forberedt på spørgsmålet og svar ærligt.
 5. Tilbyd altid en ekstra fremvisning, hvis det skulle have interesse – og sørg for at få et telefonnummer, så du kan vende tilbage.

Få vores ’salg af bolig guide’, som hjælper med salg af din bolig

Er du kunde hos boligtilbolig.dk starter salget med et møde, hvor vi taler specifikt om salg af din bolig. Her vil vi fremhæve det, vi tror er vigtigt for en køber. Desuden vil du få udleveret en salg af bolig guide. Vi hjælper med at få afklaret alle de spørgsmål, som du måtte have til fremvisningerne, men står i øvrigt altid til rådighed, såfremt du har spørgsmål.

Vil du vide mere om salg af bolig sammen med boligtilbolig.dk så kan du udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig snarest.

Læs relevante links:
Boligvurdering

Få Spar30%Garanti

 • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
 • Eneste forskel er at du selv fremviser
 • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar30%Garanti - kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering