Økonomitjek

boligkoeb-guide-2

Få overblik og spar mange tusinde kroner skattefrit

Alt for mange har ikke optimeret deres økonomi til de løbende ændringer der sker i hverdagen. Derfor er et økonomitjek en rigtig god ide at gennemføre hvert andet år. Står du og skal handle bolig er et økonomitjek absolut nødvendigt. Din bank er købmand og gennemføre ikke et økonomitjek som er 100% loyalt overfor dig.

Et seriøst økonomitjek laves af uafhængige økonomer. De kender hele markedet og er ikke begrænset af de produkter og betingelser netop din bank har på hylden. Et økonomitjek er i øvrigt ikke kun omkring din boligøkonomi. Et ordentligt økonomitjek handler også om forsikringer, billån, pension og øvrige økonomiske investeringer.

Et økonomitjek giver sikkerhed

Det bedste resultat af et økonomitjek er faktisk at din økonomi er optimeret og der ikke er penge at hente ifølge et uvildigt økonomitjek. Med dette som resultat af et økonomitjek ved du at du ikke har betalt for meget de seneste år. Desværre er det ikke ret ofte konklusionen på de uvildige økonomitjek der foretages. Så selvom du mener at din økonomi er tilpasset kan du godt gennemføre et økonomitjek. Du går jo også til tandlægen 2 gange om året for at være sikker på at dine tænder ikke fejler noget.

Økonomitjek i forhold til boligkøb

At købe og sælge en bolig er en meget stor økonomisk beslutning og der er mange omkostninger forbundet med at købe og sælge en bolig. Det er på den baggrund at vi som minimum får gennemført et økonomitjek i forbindelse med et boligkøb. Alt for mange er ikke gode nok til at forhandle med deres bank og kan i øvrigt ikke gennemskue hvad man betaler for de ydelser der er forbundet med et boligkøb. Banken retter fokus på brutto/netto og ikke de transaktionsomkostninger der er til banken.

En uvildig økonomisk rådgiver kan gennemskue disse og ved hvilke priser banken reelt vil sælge for. Der kan derfor ofte være rigtig mange penge at spare ved at få et økonomitjek inden du sælger eller køber bolig.

Økonomitjek er ikke kun for boligkøb eller boligsalg

Selvom du ikke står foran et boligkøb kan et økonomitjek være en god investering. Et økonomitjek sikre også at dine forsikringer er optimeret. Har du ændret behov eller er der kommet nye produkter der passer bedre til dit behov vil også blive belyst i et økonomitjek. Mange har også billån som ligeledes koster mange penge og her er der ofte også penge at spare. En post som rigtigt mange ikke fokuserer på er ens pensionsopsparing. Her kan et økonomitjek virkelig gøre stor forskel. Det kan være mange hundredtusinder kroner et økonomitjek kan finde ved blot at ændre nogle ting.

Få et økonomitjek i dag

Hos boligtilbolig.dk er vi gode til at sælge boliger og vi rådgiver derfor ikke om økonomi. I stedet har vi fundet frem til dem som vi mener giver den bedste uvildige rådgivning i forbindelse med et økonomitjek. De hedder F10 og du kan ringe til dem på 3033 4333.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering