Lejligheder til salg

lejligheder-til-salg

Få en sikker handel til en fair pris,
når du har en lejlighed til salg

Efterspørgselen efter lejligheder har været stor de senere år grundet mangel på lejligheder og flere som køber med udlejning for øje. Liggetiden er kortere, dvs. tiden fra man sætter lejligheden til salg, og til den er solgt, – og m2 prisen er bedre i forhold til andre boligtyper, især for lejligheder, der ligger tæt på centrum af Odense.

Når du har lejlighed til salg, er der grundlæggende 3 fokusområder. De juridiske forhold, synligheden og præsentationen af den lejlighed, du har til salg. Nedenfor er disse 3 fokusområder gennemgået for at give dig overblik i processen at have lejlighed til salg.

Juridiske forhold ved lejligheder til salg

Eksperter på boligmarkedet anbefaler, at du benytter en ejendomsmægler, når du sætter din lejlighed til salg. Ejendomsmægleren er uddannet i den relevante jura og sørger for, at alle relevante juridiske oplysninger kommer med i salgsopstillingen og købsaftalen.

Du får sparring og råd gennem hele salgsprocessen, og ejendomsmægleren sikrer, at de juridiske forhold er i orden. Det betyder en sikker handel for dem, der har en lejlighed til salg, hvis en ejendomsmægler medvirker.

Lejligheder til salg kræver synlighed

Mange, der sætter deres lejlighed til salg, er ikke klar over, hvor vigtig synligheden er. Det er vigtigt at forholde sig til, hvor boligpræsentationen vil være mest synlig. Boligsiden.dk er Danmarks største hjemmeside for lejligheder til salg og besøges af stort set alle, der søger bolig.

Når du bruger boligtilbolig.dk som ejendomsmægler, sørger vi også for, at din lejlighed kommer på boligsiden.dk. Den vil også kunne findes på de store kæders hjemmesider, samt 8-10 portaler med lejligheder til salg.

Præsentation af lejligheder til salg

En god billedpræsentation på boligtilbolig.dk er alfa og omega! Den giver potentielle købere et optimalt indtryk af lejligheden. Vi anbefaler brug af en professionel fotograf, der har det rigtige udstyr og har erfaring for, hvordan boligen præsenteres bedst på billeder. Vi anbefaler 15-20 billeder samt panoramabilleder og en overskuelig plantegning.

Hos boligtilbolig.dk fremviser du selv din lejlighed til salg. Du har det personlige kendskab til lejligheden, forbedringer, naboerne, ejerforeningen og kvarteret og kan derfor give en køber den bedste fremvisning – efter sparring med ejendomsmægleren.

Lejligheder til salg hos boligtilbolig.dk

Vi er eksperter i salg af lejligheder og har mange års erfaring med lejligheder til salg i Odense. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at få sat netop din lejlighed til salg. Start med at udfylde vores gule formular her på siden og få en gratis vurdering. Bagefter kontakter vi dig og tager en ærlig snak om mulighederne for salg af din lejlighed.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering