Købermægler

6

Købermægler optimerer dit boligkøb fra A til Z

Skal du købe bolig kan du med fordel benytte vores vores købermægler som vi kan tilbyde på flere niveauer. Du får typisk den største fordel ved at bruge os fra start til slut i en bolighandel. Herunder prisforhandling og al de juridiske rådgivning der måtte være brug for indenfor bolighandlen. Har du andre behov kan du nedenfor læse mere om hvorledes vi kan hjælpe. Er du i tvivl om noget så giv os et ring på 7020 2-4-6-8

Køberrådgivning via købermægler

Den bedste køberrådgivning får du, hvis du tager os med i dit købsforløb, inden du selv har talt pris med den udbydende ejendomsmægler. Inden du eller vi går i gang med denne forhandling, kan vi tage en snak om, hvilken forhandlingsstrategi, der er den bedste for at opnå den bedste købspris for dig, samt om øvrige økonomiske og juridiske vilkår i handlen.

Deltagelse af købermægler igennem hele processen er den bedste og billigste køberrådgivning i forhold til det udbytte, du får som køber. Vi kender markedet og vilkårene og har dermed de bedste forudsætninger for at forhandle den bedste købspris hjem på en given bolig. Når vi er nået til enighed om prisen med sælger og dennes ejendomsmægler, sørger vi ligeledes for, at den juridiske del kommer på plads. Vi læser købsaftalen igennem samt alle handlens medfølgende dokumenter.

Vi afholder et møde med dig omkring vilkår og gennemgår aftalen. Efterfølgende skriver vi godkendelsesbrev til ejendomsmægleren med vores forbehold. Vi sørger for, at disse forhold afklares, hvorefter handlen kan godkendes. Vi tjekker desuden refusionsopgørelsen og lukker først sagen den dag, alt er på plads.

Køberrådgivning på skødeskrivning

Har du valgt selv at forhandle priser med sælgers ejendomsmægler, kan vi hjælpe med den juridiske gennemgang samt skødeskrivning. Denne form for køberrådgivning forbindes ofte med det, som man tidligere kaldte advokatforbehold. I dag hedder det rådgiverforbehold, da det ofte ikke er en advokat, der gennemgår handlens dokumenter, men derimod en anden ejendomsmægler eller en boligjurist.

Køberrådgivning til omskødning

Denne køberrådgivning anbefaler vi faktisk kun til ganske få sager. Der kan være tale om omskødning i forbindelse med skilsmisse. Der er nogle krav fra kreditforeningen, ligesom vi skal bruge nogle få oplysninger for at ekspedere sagen.

Det kan også dreje sig om omskødning i forbindelse med det, man kalder familieoverdragelse. Det bruges ofte, når man har et forældrekøb, der skal handles med eller omskødes til barnet.
Endelig kan der være tale om overdragelse af bolig til nær familie, uden man nødvendigvis er omfattet af 15%- reglen.

Få personlig køberrådgivning

Hos boligtilbolig.dk kan vi tilbyde en god køberrådgivning. Vi er uafhængige og vores erfaring med boligmarkedet sikrer den bedste løsning for dig. Du kan trygt vælge os til køberrådgivning. Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering