Køberkartotek

bolig-til-salg-5

Køberkartotek er forældet

Som sælger vil man jo gerne sælge sin bolig, og derfor er det fristende at vælge en ejendomsmægler, som tilbyder køberkartotek. Ejendomsmæglers interesse er at få underskrevet en formidlingsaftale med sælger og brug af køberkartotek fremhæves som et godt incitament til at vælge netop denne ejendomsmægler. Vi mener brugerkartotek er overflødigt og forældet! ALLE der vil købe en bolig søger på boligsiden.dk og ved at vise den her sikre du at få den bedste pris for din bolig.

Vores køberkartotek hedder boligsiden.dk

Vi mener brug af køberkartotek – og for den sags skyld avis-annoncering – for det meste er overflødigt og forældet. Annoncering af boligemner foregår i dag på nettet, primært på boligsiden.dk, men også på alle de store ejendomsmæglerkæders hjemmesider, hvor du kan finde alle boliger til salg.

Annoncering på boligsiden sikrer særdeles stor synlighed og dermed større mulighed for salg. En bolig lagt ud på boligsiden.dk og andre boligsider betyder, at alle potentielle kunder kan byde ind – ikke blot en enkelt fra et mindre køberkartotek.

Det frie marked giver størst mulighed for den bedste pris

Køberkartotek kan reelt lave et match mellem køber og sælger, men det er langt fra sikkert at det bliver til den bedste pris for sælger.

Det frie marked giver bedste pris for din bolig, fordi der er flere om buddet. Modsat det mere lukkede marked i det givne køberkartotek, er der jo på det fri marked mange tusinde boligsøgende, der holder øje med udbuddet af boliger, og dermed vil der potentielt være flere interesserede købere, så sælger i højere grad sikrer at opnå den optimale salgspris.

Med salg via et køberkartotek har du kun ejendomsmæglerens ord for, at salgsprisen er markedsprisen. Hvis køber fra køberkartotek accepterer prisen for din bolig, kan det måske være et udtryk for, at denne pris ikke afspejler den reelle markedspris.

Har du selv fundet en køber, er prisen hos boligtilbolig.dk 12.500 kr.

Hvis du selv har fundet en køber, koster det hos boligtilbolig.dk 12.500 kr. at få udarbejdet alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering