Køb bolig

4

Så nemt er det at købe bolig via boligtilbolig.dk

Velkommen til boligtilbolig,dk – tak fordi du har valgt at kigge nærmere på en af de spændende boliger vi har til salg. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du får en fantastisk og tryg oplevelse af at skifte bolig. Vi har den bedste ekspertrådgivning parat til at hjælpe dig videre i forløbet. Hos os kan du føle dig helt tryg – så bare køb bolig gennem os! Billeder siger mere end ord, derfor har vi gjort meget ud af billedmaterialet herunder ”køb bolig”, håber du glædes herved. Men virkeligheden er altid den bedste.

Det næste skridt som vil bringe dig nærmere dit mål, som må være: køb bolig, må derfor være, at se boligen i virkeligheden. Gør du dette, vil du hurtigt vide, om boligen er noget for dig. Derfor anbefaler vi dette, så snart du er interesseret i noget. Et møde med bolig og sælger er ganske uforpligtende. Er du interesseret i at se bolig, eller måske at købe bolig, så skal du blot ringe til sælgeren af boligen, som vil fremvise boligen for dig. Den bedste fremvisning får man af sælger selv, der jo kender boligen og kvarteret bedst og dermed kan svare på alle de unikke spørgsmål du må have.

Derfor har vi valgt denne løsning med personlig fremvisning. Under ”køb bolig” og selve boligen, er der en fane som hedder ”Fremvisning”. Her finder du sælgers telefonnummer. Du ringer blot og aftaler et tidspunkt for en fremvisning der passer jer begge. Du kan også maile til sælger under samme fane under ”køb bolig”. Du er også meget velkommen til at skrive til os gennem formularen her på siden, såfremt du har spørgsmål til en bolig på vores side.

Køb bolig hos os versus traditionelle ejendomsmæglere – hvad er forskellen?

Køb bolig hos os, og du vil vide, at der kun er positiv forskel mellem os og traditionelle ejendomsmæglere. Køb bolig hos os, og du er lige så sikker i handlen, som hos en traditionel ejendomsmægler. Forskellen er blot, at hos os, er det sælger selv der fremviser. Alt andet er det samme. For dig betyder det en lige så sikker handel, men en mere personlig fremvisning af boligen, af én der kan give dig bonus-svar på dine spørgsmål.

Køb bolig hos os, og du kan til hver en tid ringe til os og tale med den ejendomsmægler der er tilknyttet den pågældende bolig du er interesseret i. Alle rapporter, salgsopstilling mm. kan du naturligvis rekvirere hos os inden køb af bolig. Køb bolig trygt hos os, når vi er blevet enige om pris og overtagelse. Så udarbejder vi en købsaftale, nøjagtig som alle andre ejendomsmæglere, og vi gennemgår juraen i forbindelse med dit køb af bolig.

Har du en rådgiver i forbindelse med køb af bolig, får rådgiveren naturligvis alle sagens dokumenter direkte fra os. Vi skriver rådgiverforbehold ind i købsaftalen. Det samme gælder omkring finansiering af køb af bolig. Her får din bank alle dokumenterne vedrørende dit køb af bolig. Køb bolig trygt gennem os, vi vil være der for dig hele vejen igennem, er du i tvivl om noget, så bare skriv til os gennem formularen her.

Køb bolig – helt generelt

Men hvilket område vil jeg bo I? Hvor stor skal boligen være? Har jeg råd til at købe min egen bolig? og skal det være en lejlighed eller et hus? Spørgsmålene er ofte mange, da køb af bolig er en af de største økonomiske beslutninger i de fleste menneskers liv. De økonomiske aspekter ved at købe din bolig er selvfølgelig en balancegang mellem dig, dit realkreditinstitut og din bank.

Der skal være luft i økonomien til uforudsete regninger og en ferie i ny og næ. For mere vejledning kan du læse mere på Økonomitjek. Køb bolig hos boligtilbolig.dk og få en god rådgivning – alle dine spørgsmål er velkommen.

Køb bolig og få neutral og god rådgivning først

Boligmarkedet er fyldt med folk der vil tjene penge. Ved et køb af bolig er der typisk mange penge som skifter hænder. De fleste penge er mellem køber og sælger. Køb bolig og der er let udgifter for 30-50.000 kr. Køb bolig og sælg bolig – skiftet af bolig er dyrt i sig selv. Har man en rådgiver hertil, skal han typisk have 8-10.000 kr. Staten skal have tinglysningsafgift på 6.000 kr. pr. million man køber for, plus fast ekspeditionsgebyr på 1.660 kr. Banken tager typisk 5.000 kr. for at oprette en boligkredit og hertil kommer evt tinglysning en gang til som nævnt før.

Realkreditten har en indtægt på ca. 20.000 kr. når de hjemtager et lån. Hertil kommer løbende bidragssatser, som er steget med ca 100% fra 2010 til 2014. I dag er 0,8-1% i bidrag ikke unormalt. Ved et køb af bolig er det ofte omkostninger som man glemmer at kigge på, eller at optimere. Vores anbefaling er, at hente flere tilbud hjem og først derefter køb bolig. Hvis du først har købt bolig, er det ikke så nemt at forhandle. Køb bolig hvis det er det du vil, men undersøg markedet grundigt inden, anbefaler vi. Der findes flere uvildige, som rådgiver om køb af bolig.

Køb bolig hos anden ejendomsmægler, og vi hjælper gerne!

Har du fundet en bolig hos en af vores kollegaer som du gerne vil have, så bare køb bolig. Vi kan hjælpe dig med køb af boligen, hvis du gerne vil det. Vi kalder det købermægler. Vi kan hjælpe med alt fra prisforhandling til endeligt skøde. Er det kun selve skødeskrivning du har brug for, kan vi også hjælpe med det.

Du kan læse mere om køb af bolig under ”købermægler” eller ”skødeskrivning”. Er du i tvivl om noget eller blot gerne vil aftale et opstartsmøde, er du velkommen til at udfylde formularen her på siden.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar typisk 30-70% ved at bruge os

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering