Hvorfor os?

6

5 gode grunde til at vælge boligtilbolig.dk

Der er sikkert mange flere gode grunde, men vores kunder fremhæver disse fem:

1) Billig ejendomsmægler
Ved at bruge boligtilbog.dk som ejendomsmægler sparer du typisk 30-70.000 kr. skattefrit i forhold til omkostningerne hos en traditionel ejendomsmægler. Det kan være svært at gennemskue, hvad man betaler for, når man har fået et tilbud fra en ejendomsmægler.

Få en uforpligtende vurdering og et salgsbudget, som afspejler hvor meget, du sparer. Vi hjælper gerne med at belyse, hvad du betaler for og, hvor besparelserne ligger.

2) Du fremviser selv din bolig
Vi mener, det er en fordel, at sælger selv fremviser sin bolig frem for en eller flere ejendomsmæglere. Sælger kender boligen og dens historie bedst og kan fortælle om forandringer og muligheder. Sælger kan samtidig bidrage med oplysninger om nærmiljøet, så som skole, børnehaver, forretninger, transportmuligheder og kvarteret generelt.

Vi følger så op på fremvisningen og varetager de videre forhandlinger. Vores mål er det bedste salg af din bolig.

3) Ingen unødvendig markedsføring
Vi har ingen unødvendig markedsføring i aviser, i butikken eller andre steder, som medfører ekstra omkostninger for dig. I dag handles boliger via nettet. Dette betyder størst mulig synlighed og flest potentielle købere, samt færre omkostninger ved bolighandlen. Hos boligtilbolig.dk vises alle vores boliger på boligsiden.dk, de store kæders hjemmesider samt ca. 8-10 forskellige boligportaler. Endelig har vi eksperter som sørger for annoncering på de sociale medier via vores SalgsTurbo.

Det er vigtigt, at din bolig præsenterer sig bedst muligt med plantegning og gode repræsentative fotos, som vores professionelle fotograf gerne hjælper dig med for blot 3.995,- kr.

4) En sikker handel
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har de lovpligtige forsikringer, der betyder sikkerhed i din bolighandel. Du får en kompetent sparring igennem hele forløbet. Vi er grundige omkring købsaftaler og fremsender ikke noget til købers rådgiver og bank, hvis vi ikke har sikret, at det er korrekt i forhold til den aftale, der er indgået.

Vi giver sikkerhed i forhold til de juridiske forhold i forbindelse med en bolighandel. Er der tale om en sammenligning kan du trygt vælge boligtilbolig.dk frem for en traditionel ejendomsmægler. Vi tilbyder den samme kompetence og sikkerhed.

5) Tilfredse kunder
Vores kunder har fremhævet ovenstående grunde til valget af boligtilbolig.dk.
Vi giver en ærlig vurdering og fortæller, hvad vi ser som fordele og måske ulemper ved din bolig. Vores mål er reel bolighandel til en fair pris og tilfredse kunder.

Hvis du har lyst til at læse, hvad vores mange tilfredse kunder udtaler, så se trustpilot.dk . Se også videoen under kundeudtalelser og hør , hvad vore kunder siger om vores arbejde.

Er du blevet interesseret i at høre mere så start med en gratis uforpligtende vurdering. Udfyld formularen her til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende vurdering.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar30%Garanti - kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering