Ejendomsmægler København

Søger du en god og billig ejendomsmægler i København?

Salg af bolig er ofte et spørgsmål om tillid. Valget af ejendomsmægler i København har stor betydning for, hvordan man oplever en bolighandel. Når du sætter din bolig til salg, kan vi som din ejendomsmægler i København hjælpe med et godt og sikkert boligsalg. Vores opgave som din ejendomsmægler i København er at medvirke til en tilfredsstillende bolighandel.

Vi arbejder som ejendomsmæglere i hele København. Er du interesseret og har brug for en god ejendomsmægler i København, så læs videre eller udfyld blot kontaktformularen her på siden. Så ringer vi til dig. Her tilbyder vi et møde for en uforpligtende vurdering af din bolig. Så er du godt i gang.

Som ejendomsmægler i København kender vi markedet

En god ejendomsmægler kender sit marked. Vi arbejder som ejendomsmæglere i hele København og i alle segmenter og har mange års erfaring. Vi har stort kendskab til markedet og til pris og efterspørgsel. Vi har fingeren på pulsen og er opmærksomme på nye tendenser i et foranderligt marked. Derfor kan vi rådgive dig optimalt.

Vi vægter at foretage en balanceret vurdering af din bolig baseret på vores kendskab til markedet, så din bolig sættes til salg for en realistisk, men også for dig tilfredsstillende pris. Er prisen sat for højt, forlænger det oftest blot liggetiden. En realistisk pris fra starten tiltrækker hurtigere kunder, så din bolig kan sælges inden for en rimelig tidshorisont.

Undersøgelser viser også at en realistisk udbudspris i sidste ende giver en højere salgspris. Det er netop derfor det er vigtigt med medvirken af en ejendomsmægler med erfaring for prissætning i området og ekspertise i forhandlingsprocessen.

Du kender din bolig langt bedre end en ejendomsmægler i København

Boligtilbolig.dk er et moderne ejendomsmæglerfirma, der har fravalgt den traditionelle fremvisning ved en ejendomsmægler. Vi lader den, der kender sin bolig bedst, fremvise – nemlig sælgeren. Sælger har ikke blot kendskab til alle forhold vedrørende boligen, men vil også kunne besvare spørgsmål under fremvisningen vedrørende ejerforeningen, kvarteret, lokalområdet m.v.

Egen fremvisning af bolig til salg giver også sælger fordele.
Du laver selv aftaler for fremvisninger, der er belejlige for dig. Din bolig skal ikke nødvendigvis hver dag fremstå klar til en eventuel fremvisning ved en ejendomsmægler, og du vil desuden altid være tilstede under fremvisningen.

Vores kundeundersøgelser viser tilfredshed med egen fremvisning hos såvel sælgere som købere, der fortæller om en mere personlig fremvisning og mulighed for umiddelbart at få svar på spørgsmål f. eks vedrørende eventuelle forandringer i boligen og spørgsmål til lokalområdet. Sælger kan også have bidraget med sit syn på muligheder i boligen efter en snak om købers behov og ønsker til en bolig.

Søger du en ejendomsmægler i København med et lavt fast salær?

boligtilbolig.dk er moderne, netbaseret bolighandel, hvor alle boliger til salg lægges ud på boligsiden.dk. Alle boliger til salg findes på denne hjemmeside! Boligen vil desuden figurere på de store ejendomsmæglerkæders hjemmesider. Dette betyder stor synlighed og færre omkostninger, som igen betyder, at vi kan tilbyde at sælge din bolig for et særdeles lavt salær.

Du skal have den bedste pris for din bolig. Dette sikres bedst, når den sættes til salg, der hvor langt de fleste søger bolig nu, nemlig boligsiden.dk. Dette giver desuden større sikkerhed for, at du får markedsprisen. Med den rigtige pris kan du lige nu få en hurtig handel. Der er mange interesserede kunder til både lejligheder og huse i København.

Boligtilbolig.dk – uafhængig, netbaseret ejendomshandel

Mange har måske umiddelbart mere tillid til et salg af bolig gennem de store ejendomsmæglerkæder, som ofte er ejet af bank eller realkreditinstitut.

Vi bruger ikke millioner af kroner på markedsføring for at skaffe kunder, men tilbyder et fast lavt salær. Vi er uafhængige, så vores kunder kan have tillid til, at vores rådgivning er uvildig. Vi er statsautoriserede ejendomsmæglere og har de samme forsikringer, som de store kæder. Dette giver sikkerhed i handlen.

Hos os som ejendomsmægler i København får du top personlig service og møder den samme ejendomsmægler igennem hele forløbet.

Kundernes vurdering af os som ejendomsmægler i København

Vi er stolte af det arbejde vi udfører og vi gør hver dag vores bedste til at gøre vores kunder tilfredse. Heldigvis er vores kunder godt tilfredse med vores indsats ifølge vores respons, som vi altid er glade for at få.

De fleste af os i Boligtilbolig har tidligere arbejdet hos traditionelle ejendomsmæglere fra København. Her hørte vi mest klager over at servicen var dårlig og prisen for et salg for høj. Nu her i Boligtilbolig får vi gaver af kunder som takker for samarbejdet. Der er kunder som beder om vores visitkort, som de deler ud til dem i deres omgangskreds der skal sælge bolig.

Vi oplever at flere kunder kommer igen og vælger os som deres ejendomsmægler, København, når de skal sælge igen, fordi de synes deres tidligere køb var godt. Vil du selv læse mere om hvad vores kunder siger, så kig ind på trustpilot.dk og se den aktuelle rating.

Men den bedste måde at vurdere os på, som ejendomsmægler i København, er gennem din egen kontakt med os. Lad os vurdere din bolig og præsentere et oplæg til dig. Det er nemt og ligetil.

Udfyld formularen her på siden, så ringer vi og aftaler tid til en gratis uforpligtende vurdering. På denne måde kan du teste af hvad du føler dig godt tilpas med, inden du træffer det endelige valg af hvem der skal være din ejendomsmægler, København.

Bestil gratis salgsvurdering

  • Udfyld formularen nedenfor nu
  • Vi ringer til dig og aftaler et møde
  • Du får 5 stjerners salgsrådgivning

Close Menu