Boligvurdering

bolig-til-salg-9

Få en gratis og uforpligtende boligvurdering, når du vil have din bolig solgt hurtigt til den rette pris

At sælge sin bolig er en stor beslutning. For at kunne komme i gang med salget anbefales det, at man får udarbejdet en boligvurdering af en ejendomsmægler, der kender markedet, – og det gør vi hos boligtilbolig.dk. En god boligvurdering er ikke altid det samme som den højeste boligvurdering.

Mange er tilbøjelige til at vælge den højeste pris, men når man gerne vil have sin bolig solgt, handler det om at få en realistisk boligvurdering. Ejendomsmægleren kender boligmarkedet og kan give dig en boligvurdering, der balancerer med efterspørgslen og udbuddet på markedet. Det er den gode boligvurdering, der fører til salg af boligen.

Én boligvurdering er god – men to er bedre!

Ja, det kan lyde underligt, at boligtilbolig.dk anbefaler, at du også får andre ejendomsmæglere til at udarbejde en boligvurdering af din bolig. Det gør vi af flere grunde. En ekstra boligvurdering giver dig et bredere grundlag for i samarbejde med boligtilbolig.dk at fastsætte en realistisk pris på boligen. En realistisk pris fremmer salget af din bolig.

Ejendomsmægleren har viden om efterspørgsel og udbud

De fleste købere og sælgere har en realistisk opfattelse af prisniveauet på boliger og kan dermed bedre foretage en kvalificeret boligvurdering. Det skyldes især internettet, der giver mulighed for nem og hurtig viden omkring boligmarkedet. Det kan af sælgere opleves som en ulempe, at købere kan se andre salgspriser i området.

De kan også se den gennemsnitlige kontantpris pr. m2 på solgte boliger i postnummeret osv. Men dette er kun en fordel og kan udnyttes af sælgere til fastsættelse af en realistisk boligvurdering – og dermed en hurtigere handel.

Vi bidrager med vores viden om efterspørgsel og udbud på boligtypen og vores viden om den generelle prisudvikling i området. Mange boliger handles i dag med et afslag i forhold til boligvurderingen. Vi hjælper dig med en realistisk vurdering af den endelige salgspris.

Hvad får du med en boligvurdering?

Når vi udarbejder en boligvurdering af netop din bolig, får du først og fremmest overblik over økonomien i forbindelse med det forstående salg. Hos os er der ingen skjulte omkostninger. Vi oplyser samtlige omkostninger i forbindelse med handlen og indregner dem i det salgsbudget, vi giver dig efter en boligvurdering.

Vi vil også give gode råd i forbindelse med salget. Det kan være små forbedringer på boligen, som vi vurderer vil fremme salget. Det kan også være oplysninger om de faktiske priser på de rapporter, der evt. skal udarbejdes.

Ydermere får du også vores vurdering af hvor lang tid, det vil tage at sælge din bolig. Endelig kan der være anbefalinger omkring dine lån.

Book en gratis boligvurdering her

Den bedste måde for dig at vurdere os som din mulige ejendomsmægler er, at vi kommer og vurderer din bolig. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende boligvurdering af netop din bolig. Udfyld vores formular her på siden, så er du allerede i gang med at indhente din boligvurdering. Vi ønsker dig en god proces.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar30%Garanti - kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering