Boligsiden

bolig-til-salg-9

Et must hvis du vil sælge din bolig

Boligsiden er ejendomsmæglernes fælles portal. På boligsiden kommer alle de boliger, der er til salg i Danmark via en ejendomsmægler. Boligsiden er således den største og mest troværdige boligside i Danmark.

På boligsiden kan du stole på de oplysninger, der gives omkring boligen. Din bank ved også, at såfremt du har fundet din bolig via boligsiden er der overblik over økonomien, og din bankrådgiver kan rådgive dig på baggrund af de oplysninger, der er oplyst. Boligsiden er således et must for dig, som vil sælge din bolig hurtigt og effektivt.

Kom på boligsiden med boligtilbolig.dk

Når du vælger boligtilbolig.dk som din personlige ejendomsmægler, kommer din bolig naturligvis også på boligsiden. Dermed er du sikret optimal synlighed for din bolig. Der er mange som tilbyder løsninger, hvor din bolig ikke kommer på boligsiden. En løsning uden boligsiden er et halvhjertet forsøg på et boligsalg.

Vi indhenter alle oplysninger og kan sørge for fotograf, så din bolig bliver præsenteret optimalt på boligsiden. Kunsten er jo, at få de interesserede videre fra boligsiden og over på vores side, så de kan få den fulde præsentation af netop din bolig. Boligsiden giver kun et kort resume, og målet for boligsiden er netop, at man klikker videre fra boligsiden og over til den ejendomsmægler, som har lagt sagen på boligsiden.

Få overblik med boligsiden

Boligsiden er også den portal, der giver dig det bedste overblik over boligmarkedet. Boligsiden viser dig alt omkring priser på boligmarkedet. Hvordan har prisen været i sidste kvartal i mit område? Hvordan har den udviklet sig de sidste 10 kvartaler?

Boligsisen viser også udvikling over liggetider. Denne er naturligvis fordelt på regioner og områder samt på type af bolig. Boligsiden giver dermed med både køber og sælger en indikation om, hvad der er normalt for området.

På boligsiden finder du også generelle nyheder på boligmarkedet. Bag boligsiden sidder folk med indblik i markedet, og de kommer med deres syn på de nye lovtiltag der måtte komme eller nye lånetyper mm. Boligsiden er således en portal for dig, som søger bolig, men også for dig, som skal sælge en bolig.

Boligsiden er Danmarks bedste køberkartotek

I gamle dage og faktisk stadig lidt hos de traditionelle ejendomsmæglere, bruger man et køberkartotek som lokkemiddel for at få kunder til at lave en aftale med den pågældende ejendomsmægler eller kæde.

I praksis er det boligsiden, som folk bruger. Køberne finder hurtigt ud af, at boligsiden får alle boliger til salg. Derfor opretter en køber blot en profil på boligsiden bliver derigennem informeret, når der er nye boliger til salg.

Boligsiden bliver opdateret flere gange dagligt fra ejendomsmæglerne, så der er praktisk talt ingen forsinkelse på en sag, som er på boligsiden.

Få din bolig fremhævet på boligsiden

Hvis du ikke mener, at din bolig bliver synlig nok ved en almindelig visning på boligsiden, har du mulighed for at blive ekstra fremhævet på boligsiden. På boligsiden kalder de det for ”Fremhævet bolig”, og du finder det ved at foretage en søgning på boligsiden.

På den liste boligsiden viser står der ”Fremhævet bolig”. Du kan selv vurdere, om det er noget, der giver ekstra værdi for dig. Prisen for at få din bolig fremhævet på boligsiden afhænger af perioden. Du kan læse mere om prisen i vores prisliste.

Boligsiden er kun for seriøse sælgere

Start din vej til boligsiden med os. Den korteste vej går via en gratis og uforpligtende vurdering af en af vores ejendomsmæglere. På baggrund af vores besøg fremsender vi næste arbejdsdag et vurderingsoplæg på mail eller post afhængig af dit ønske.

Herefter kan du få overblik over økonomien og betingelserne for et salg sammen med boligtilbolig.dk. De spørgsmål du måtte have til fremsendte, kan vi få afklaret over et kort møde, telefonen eller mail – igen afhængig af dit ønske. Fra du sætter i gang går der typisk 5 arbejdsdage til du er på boligsiden med din bolig.

Udfyld formularen her på siden og bestil en gratis uforpligtende vurdering og vi vil så kontakte dig for en aftale hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar30%Garanti - kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering