Boligsalg

3

Ønsker du et hurtigt og billigt boligsalg?

Vil du gerne sælge din villa eller lejlighed uden at betale en formue – så har vi løsningen.
Du kan vælge at benytte dig af vores ejendomsmægler, så klarer vi alt undtagen selve fremvisningen, som du selv står for. Ved at klare fremvisningen selv, sparer du penge ved dit boligsalg gennem os.

Samtidig kan det give dig en ro i maven at have en af vore ejendomsmæglere med, da der bliver arbejdet på, at din bolig bliver solgt på landets største hjemmesider for boligsalg. Den primære hjemmeside er boligsiden.dk, som ubetinget er Danmarks største hjemmeside for boligsalg. Ved at vi klarer det i samarbejde, bliver dit boligsalg nemt, sikkert og billigt for dig.

Vil du gerne foretage et boligsalg, så skriv dig op til en gratis og uforpligtende vurdering her til højre. Herefter ringer vi til dig hurtigst muligt.

Boligsalg på den bedste måde for dig og køber

Når du bruger boligtilbolig.dk som din ejendomsmægler, arbejder vi sammen om at få solgt din bolig. Vi har samme interesse – nemlig, et godt boligsalg. Du kan i hele forløbet trække på vores ekspertise. Du kan holde alle de “Åbent hus” du ønsker og kan naturligvis altid ringe og få råd og vejledning om dine fremvisninger. Så snart der er en mulig køber, står vi parat til at tage over for at hjælpe dig. Vi hjælper med hensyn til opfølgning på fremvisningen og forhandlinger, samt alle de juridiske aspekter i forbindelse med et boligsalg.
Fordelen ved selv at fremvise ved dit boligsalg er, at køber oftest er meget mere tryg ved, at det er sælger selv, de taler med. På denne måde kan man skabe en oplevelse af en god og ærlig snak om huset eller lejligheden. Rigtig mange af vores kunder – både sælgere og købere – siger efter en handel, at det har været rigtig dejligt at tale direkte med sælger/køber.
Faktisk har Søndagsavisen udarbejdet en undersøgelse der viser, at en ejendomsmægler ofte kun kan svare fyldestgørende på spørgsmålene omkring økonomien ved et boligsalg /køb. Men for en køber, er det ofte de ”bløde” spørgsmål, som er de vigtigste, når man skal købe en bolig. Alle de spørgsmål, der måtte være til økonomi eller jura, tager vi os af, når vi følger op på fremvisningen.

Er du i tvivl om, om det er svært at fremvise din bolig, så skriv dig op til en gratis og uforpligtende vurdering her til højre. Herefter ringer vi til dig hurtigst muligt, og du kan spørge ind til de ting, du er usikker omkring.

Vi kan også henvise til ambassadører. Ambassadører er kunder, som enten selv har en bolig til salg, eller har lavet et boligsalg. På den måde kan du høre deres oplevelse af at bruge boligtilbolig.dk som deres samarbejdspartner og ejendomsmægler ved et boligsalg.

Med andre ord opnår du og køber det bedste boligsalg, når du som sælger selv fremviser din bolig. Du kan præge salget selv, udover at du kan hente ekspertise hos ejendomsmægleren, hvis du får brug for det. Herved får du en sikker og tryg handel, samtidig med at du sparer penge på dit boligsalg. Køber får en sikkerhed for, at du som sælger har passet på boligen, og de kender til naboer, kvarteret og andre unikke forhold, inden de flytter ind. Det giver køber tryghed, hvilket vi ved er vigtigt for en køber.

Du får et sikkert boligsalg uden ubehagelige overraskelser

Rent juridisk er dit boligsalg lige så sikkert hos os, som hos de traditionelle ejendomsmæglere. Både vi og almindelige ejendomsmæglere er omfattet af den samme lov, og der stilles de samme krav til os som alle andre ejendomsmæglere ved et boligsalg. Vi har de samme forsikringer og er uddannet i samme pensum og har bestået de samme eksamener for at kunne kalde os for ejendomsmæglere og dermed kvalificerede til at hjælpe med dit boligsalg.

Det er jo ikke nok at sætte til salg. Det skal jo også gerne blive til et boligsalg. Derfor er der ofte folk, som spørger, om vi har samme ”salgsrater” og ”liggetider”, som de traditionelle ejendomsmæglere har på deres boligsalg. Det korte svar er ja og ja. Det vigtige er, at man sammenligner korrekt. Det er klart, at en ejendomsmægler, som kun har boligsalg på Frederiksberg, har meget korte liggetider og høje salgsrater, hvilket er positivt.

Da vi som ejendomsmæglere har boligsalg i såvel byer som på landet samt sommerhuse oveni, har vi i gennemsnit længere liggetider og dårligere salgsrater end ejendomsmægleren på Frederiksberg. Man kan altså ikke sammenligne direkte. Hvis man vil have en pålidelig sammenligning af evne til boligsalg, må man måle på de samme punkter. Gør man dét, har vi de samme tal som den almindelige ejendomsmægler.

Dette er kun naturligt, da det er boligen, som folk køber og ikke ejendomsmægleren. Selv den bedste ejendomsmægler kan ikke tvinge et boligsalg igennem til en kunde, som ikke ønsker at købe, og selv den dårligste ejendomsmægler kan ikke forhindre en kunde i at købe en bolig hvis det er den rigtige bolig for køberen.

Fremtidens boligsalg er allerede i gang

Ja, vi er faktisk overbeviste om, at vores måde at sælge boliger på, er fremtidens måde for boligsalg. Langt de fleste kan sagtens fremvise deres egen bolig, og alle ønsker vi jo at spare på omkostningerne. Derfor er vi sikre på, at boligsalg i fremtiden vil være et langt større samarbejde mellem ejendomsmægler og ejer af boligen, som vi allerede har det hos os.

Helt at droppe ejendomsmægleren under et boligsalg, og køre rent selvsalg, mener vi dog er for risikabelt. Der er trods alt mange penge og en del jura forbundet med et boligsalg, og derfor har man typisk brug for løbende dialog og sparring med en professionel ejendomsmægler.

Du er altid velkommen til at starte dit boligsalg med en gratis salgsvurdering af din bolig. På den måde får du et overblik over økonomien, samt mulighed for, at vi kan drøfte de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med et boligsalg. Vi står altid klar til at hjælpe dig sikkert hele vejen igennem med dit boligsalg, med hvad du end har brug for. Vi kan blot gøre det billigere. Vi arbejder for at sikre dig succes med dit boligsalg.

Få Spar30%Garanti

  • Vi garanterer at du mindst sparer 30% i forhold til en kædemægler
  • Eneste forskel er at du selv fremviser
  • Bestil en gratis salgsvurdering nu

Spar30%Garanti - kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler. Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.
Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering