placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Yderst charmerende lejlighed med skøn terrasse

Boligtilbolig ejendomsmægler har æren af at tilbyde denne helt unikke lejlighed, beliggende på en af de mest populære gader i byen. Lejligheden ligger i gennemrenoveret ejendom, som netop har fået lagt nyt tag. Der er fælles gårdanlæg som deles med de 2 andre lejligheder, men med hver sin træterrasse. Hertil kommer dejlig beplantning samt et mindre drivhus/orangeri.

Selve lejligheden er renoveret i 2020 med nyt lækkert HTH køkken. Der er badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle. De synlige bjælker og loft til kip skaber en unik rumoplevelse. Her til vinter kan du tilmed krydre hyggen med at tænde op i brændeovnen. Vinduerne er fra 2020 mens ovenlysvinduerne er indsat i 2022 i forbindelse med det nye tag og den ekstra isolering som holder på varmen. På gulvet er der originale planker som er malet grå.
Lejligheden har en rumdeler så man får et mindre soveværelse. Der er en stor hems som alternativt kan bruges til soveværelse. Det er en lejlighed med en særlig charme som meget sjældent ses udbudt til salg.

Ejendommen er en del af en super fin ejendom med et godt sammenhold. Som sagt er hele ejendommen renoveret fra kælder til kvist og ligger helt perfekt med kort afstand til byen, indkøb og logistik. Der er et mindre kælderrum til lejligheden.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Thomas Kildemoes på tlf. 4031 8010 og aftale en uforpligtende fremvisning.

H.C. Andersens Gade 56

5000 Odense C

boligID: 11316

Kontantpris

2.350.000 DKK

Udbetaling

120.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.211 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

13.646 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.970 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

71 m2

Værelser

1

Byggeår

1895

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på H.C. Andersens Gade 56 1, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Thomas Kildemoes på 4031 8010 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering