Villa med skøn udsigt til fjorden

Med denne villa får man virkelig meget for pengene: Udsigt til vandet og 137 meget veludnyttede kvadratmeter i et charmerende hus med mange fine detaljer. Her er 4 gode værelser, dejlig lys stue og køkken samt hyggelig gårdhave og stor terrasse med udsigt til vandet

på 1. salen. Et stort værksted giver desuden mulighed for den pladskrævende hobby.~ Hertil kommer kort afstand til både Odense og Kerteminde, og både skole, børnehaver og indkøbsmuligheder er i gåafstand. Munkebo har et aktivt foreningsliv, svømmehal og fitness centre, fantastisk natur og vand til begge sider.
En bolig, der absolut skal ses og opleves!

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Fjordvej 30, Munkebo så skal du være velkommen til at kontakte Lotte Hjort Nielsen på telefon 2268 3749 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Fjordvej 30
5330 Munkebo
boligID: 9580
Kontantpris 1.398.000,-
Udbetaling 70.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.257,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.560,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.962,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 137m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 534m2
Byggeår 1877
Energimærke G
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu