Villa for den pladskrævende familie med stort værksted med betongulv.

Udlev din Hobby på værkstedet, hvor der kan laves alt fra cykler til biler eller arbejdes med træ. Modeltogbanen kan også opsættes her.

Ejendommen er beliggende med blot 5 km til Otterup. I modsatte retning har man ligeledes blot 5 km til det populære område Hasmark Strand, som byder på en af Fyns bedste badestrande. Stranden strækker sig hele 10 km fra Tørresø til Enebærodde. Endvidere byder området på masser af grønne områder og flot natur.

Ejendommen er opført i 1965, men blev ombygget i 1995, hvor blandt andet husets badeværelser også blev moderniseret.

Huset udgøres af 161 veludnyttede boligkvadratmeter med god mulighed for at etablere voksen- og teenager/børneafdeling, hvor ejendommens 2 badeværelser virkelig kommer til sin ret.

Husets hjerte er det store køkken-alrum, hvor der er plads til at hele familien kan samles til spil og leg. Her er naturligvis pillebrændeovn, som bidrager til den daglige hygge. Stuen har et godt lysindfald fra det store vinduesparti mod syd, hvorfra der også er udgang til sydvendt overdækket terrasse med udsigt over marker.

I det nordvestlige hjørne, i forbindelse med køkken-alrummet finder du et værelse med eget bad. Oplagt til teenageren, som ønsker lidt privatliv eller til gæsteværelse.

I modsatte ende af huset findes fordeler gang til 2 gode værelser, et rummeligt soveværelse med indbygget skabsplads og badeværelse.

Endvidere bryggers med adgang til stor garage, hvor anvendelsesmulighederne er mange.

Over garagen er 1. sal udnyttet med stort værelse/spillerum/hobbyrum, med udgang til altan. Her er desuden gjort klar til etablering af toiletforhold. 1. sal er ikke godkendt til beboelse.

Til ejendommen høre dobbelt carport, stor forhave med gode parkeringsmuligheder, velanlagt have med mange hyggelige kroge samt udsigt over marker.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Egensevej 37, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Jesper Ulrik Skogemann på telefon 27284289 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Egensevej 37
5450 Otterup
boligID: 9488
Kontantpris 995.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.505,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.975,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.551,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 174m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 1050m2
Byggeår 1965
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu