Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Velkommen til det indbydende rækkehus, i enden af et lukket vænge!

Går du med drømmen om at bosætte dig i et område hvor omgivelserne er stille, med gode parkeringsforhold, stisystemer, offentlig transport nær for hjemmet og hvor handlemulighederne er i højsædet - ja så er Hjejlebakken 98 i den grad noget for dig.

Det velindrettede rækkehus består af: Godt bryggers med god afsætningsplads, lyst køkken, fordelingsgang til rummeligt soveværelse m. skabsplads, værelse, entré m. skabsplads, ~deværelse samt regulær stue med udgang til stor overdækkede terrasse. Haven vender helt rigtigt for dig, som sætter pris på en solrig have, hvor aftensolen ligeledes beriger til hyggelige aftentimer på terrassen.

Tilhørende boligen har du god garage samt et skur - her med rigelig plads enten til bilen eller hobbyen.

Hos Boligtilbolig, er det sælger selv om fremviser, hvorfor Peter sidder klar til at høre fra dig i dag, for booking af din fremvisning - træf Peter på tlf.: 2215 6910.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Peter Ziesche Bruun på tlf. 2215 6910 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hjejlebakken 98

5210 Odense NV

boligID: 11324

Type

Rækkehus

Bolig (BBR)

79 m2

Værelser

3

Grundareal

356 m2

Byggeår

1968

Energimærke

C

Etager

1

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering