placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Velholdt villa med kælder i beboelseskvalitet

Boligtilbolig tilbyder her en super fin villa med god kælder i beboelseskvalitet. Villaen er løbende renoveret og fremtræder indflytningsklar med lækkert køkken alrum og nyere badeværelse. Der er en god rumfordeling og tilmed mulighed for at etablerer et ekstra værelse. Villaen ligger trukket tilbage fra vejen med god plads til parkering og grønt foran villaen, herunder også en hæk eller rækværk.

Villaen indeholder entre som ligeledes fungerer som fordelergang. Fra denne er der adgang til det nyere køkken alrum med masser af lysindfald. Her er indrettet med højbord hvor man kan spise eller sidder og hygge over en kop kaffe eller et glas vin, mens der laves mad. Opholdsstuen er i forlængelse med køkken alrummet og giver mulighed for flere måder at indrette. Der er udgang til overdækket terrasse. Denne er for nuværende større end tilladt og kan derfor ikke godkendes i sin nuværende form på BBR. Fra udestue/overdækket terrasse er der adgang til fin have med plads til at børnene kan lege eller man kan have nyttehave eller prydhave. Tilbage i villaen finder du 2 store værelser. Det ene som for nuværende er soveværelse har tidligere været to børneværelser og kan således nemt opdeles igen. Der er fint badeværelse med lyse fliser og bruseniche. Her er naturligvis gulvvarme.

I kælderen hvor der er nedgang fra entreen finder du vaskekælder som netop er under renovering med nye elementer. Der er desuden stort rum som har beboelseskvalitet. Endelig er der disponibelt rum. Der er egen indgang/udgang fra kælderen. Til villaen høre desuden garage og foran villaen er der stor indkørsel med plads til 2-3 biler.

Beliggenheden i Hjallese gør at du er tæt på skolen, indkøb og med nem adgang til motorvejen i fald du skal pendle. En rigtigt fin villa som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Thi Doan Trang Nguyen på tlf. 40933258 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Stenløsevej 160

5260 Odense S

boligID: 10745

Kontantpris

1.845.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.959 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.266 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.478 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

117 m2

Værelser

4

Grundareal

654 m2

Byggeår

1957

Energimærke

F

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Stenløsevej 160, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Thi Doan Trang Nguyen på 40933258 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering