Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Velholdt sommerhus med skøn udsigt til naturen

Boligtilbolig tilbyder nu dette yderst velholdte sommerhus beliggende på det attraktive Langø med den smukkeste natur. Her er dejlig stor grund med masser af plads til leg og hygge. Terrasser i træ der indbyder til afslapning og middage i godt selskab. Bliver det for varmt på terrassen, er der blot 2 minutter til vandet med dejligt friskt vand og mulighed for at blive medlem af brolauget.

Selve sommerhuset ligger med den smukkeste udsigt til markerne, men stadig som en del af området. Der er træer på grunden som giver læ således at man altid kan finde et godt spot i solen, og selv fra det tidlige forår kan nyde det gode vejr. Huset er super hyggeligt med et køkken/alrum i forbindelse med stuen. Her er loft til kip og en brændeovn som nemt opvarmer hele huset. Der er tilmed varmepumpe som sikre frostfrie vintere og hurtig opvarmning eller køling på en varm sommerdag. Stuen har en stor karnap med glas, som er perfekt til at sidde og hygge med en bog eller en kop kaffe. Der er stor terassedør således at ude og inde flyder sammen. Terrassen har fin plads til langbord, grill og gæster. Den vender perfekt i forhold til solen således at man på en sommerdag har sol fra tidlig morgen til sen aften. Huset har fint soveværelse med skabsplads samt værelse med skabsplads. Badeværelset er funktionelt med klinker og en fornuftig størrelse.

Til huset hører mindre depotrum samt stor disponibelt rum som har været brugt som et ekstra værelse om sommeren. Det kan inddrages til huset om man ønsker dette. Alternativt er der masser af plads til at sætte et anneks på grunde i fald man ønsker dette.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Erik Malmmose på tlf. 2898 8265 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dunhammeren 18

5390 Martofte

boligID: 10878

Kontantpris

1.248.000 DKK

Udbetaling

65.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.052 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.290 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.555 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

57 m2

Værelser

3

Grundareal

1184 m2

Byggeår

1978

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

Thomas
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Dunhammeren 18, 5390 Martofte.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Erik Malmmose på 2898 8265 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering