Velholdt sommerhus i 1. række

Velholdt sommerhus i 1. række

Boligtilbolig.dk udbyder sjældent udbudt sommerhus i 1. række, med panoramaudsigt til natur, strand og vand fra 1. sal, hvor man kan se helt til Samsø og Fynshoved.

Ejendommen ligger ugeneret og tilbagetrukket på hyggelig lukket vej, og fremstår yderst velholdt af nuværende ejer.

Den store forhave egner sig godt til liv og leg, hvor hele familien kan samles om diverse aktiviteter som kongespil, boldspil og solbadning. Ønsker man at sidde mere ugeneret og nyde det gode vejr, kan man benytte terrassen, som er afskærmet fra alle sider og hvor man altid kan finde læ.

Endvidere udgøres den 615 m2 store grund af indkørsel med gode parkeringsforhold væk fra vejen.

Ejendommen indeholder:
Entré med adgang til lyst badeværelse med brus, soveværelse samt køkken-alrum med gulvvarme og plads til hele familien. Udgang til den afskærmede terrasse, som giver et godt lysindfald. På gode dage kan der åbnes op, så terrassen bliver en del af rummet og maden kan nydes inde såvel som ude.

Fra stuen er der adgang til 1. sal med loft til kip og synlige hanebånd, som udgøres af stor opholdsstue, som fungerer som huset samlingspunkt. Opholdsstuen danner gode rammer for, at familien kan samles omkring spil og leg, hvor udsigt over natur, strand og vand kan nydes via. det store glasparti med panoramaudsigt så langt øjet rækker. Endvidere godt værelse med sovepladser.

Til ejendommen hører skur opdelt i 3 rum, hvor der er god plads til diverse haveredskaber, strandudstyr og havemøbler.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Fyrrevænget 47, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Jack Rueskov Knudsen på telefon 2015 2547 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Fyrrevænget 47
5450 Otterup
boligID: 9307
Kontantpris 1.998.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.870,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.159,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.217,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 86m2
Værelser 3
Grundareal 615m2
Byggeår 1977
Energimærke
Etage 2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu