Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Velholdt sommerhus beliggende i det skønne Hasmark Strand

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder velholdt sommerhus beliggende i det skønne Hasmark Strand med lækker badestrand.

Stor og solrig terrasse, hvor der er plads til at både familien og venner samles. Fra terrassen byder vi Jer velkommen i lækker opholdsstue med flotte plankegulve og loft til kip. Brændeovnen giver både varme og hygge, hvilket indbyder til hyggestunder med en god bog eller strikketøjet. Der er et dejligt lysindfald i stuen, som sammen med køkkenet åbent til stue er husets hjerte. Lækkert og velholdt IKEA køkken med vitrineskabe og loft til kip. Husets soveafdeling byder på entre med klinker. Badeværelse med brus. 3 gode soveværelser. Det ene værelse byder på loft til kip. De 2 andre værelser byder begge på hems.

Haven er ugenert og byder på græsplæne, hvor der er plads til at spille fodbold. Haven er velanlagt med højbede og figentræ samt hindbær. Bålstedet giver mange hyggestunder for både store og små. Her ristes pølserne og snobrøddet bages. Måske bliver der også fortalt et par røverhistorier 🙂

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Erik Ingvard Larsen på tlf. 22596674 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østparken 66

5450 Otterup

boligID: 10609

Kontantpris

1.795.000 DKK

Udbetaling

90.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.659 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.604 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.555 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

70 m2

Værelser

4

Grundareal

1200 m2

Byggeår

1985

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Østparken 66, 5450 Otterup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Erik Ingvard Larsen på 22596674 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering