Velholdt rækkehus beliggende ud til grønt område- renoveret 2009 - gulvvarme i helehuset. IHC, Køkken med granitbordplader.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder velholdt rækkehus beliggende ud til grønt område- renoveret 2009 - gulvvarme i helehuset. IHC, Køkken med granitbordplader.

Ejendommen er beliggende i bunden af det attraktive kvarter Grøftager med stisystem til Svømmehal og idrætfaciliteter ved Midtfyns Fritidscenter.

Ringe er en børnevenlig by med gode indkøbsmuligheder, vuggestue, børnehave, skole.

God infrastruktur med togforbindelse til Odense og Svendborg. Nem adgang til motorvejen over Fyn

Til ejendommen hører garage samt værksted.


Ejendommen indeholder:

Entre med klinker.

Vaskerum med vaskesøjle.

Lækkert badeværelse med brus, væghængt toilet og spot i loftet.

Dejligt soveværelse med udgang til terrasse og have med skøn udsigt over grønt område.

2 gode børneværelser.

Lækkert køkken med granitbordplader åben til dejlig stue med udgang til vestvendt terrasse og have med skøn udsigt til grønt område med afgræssende køer.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Grøftager 21, Ringe så skal du være velkommen til at kontakte Børge Thorvald Rasmussen på telefon 50934780 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Grøftager 21
5750 Ringe
boligID: 9281
Kontantpris 1.298.000,-
Udbetaling 65.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.389,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.545,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.733,-
Type Villa
Bolig (BBR) 87m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 460m2
Byggeår 1975
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu