placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Velholdt og veldisponeret villa i bunden af lukket vænge op til grønt bælte

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyde denne skønne villa med nok en af de bedste beliggenheder i kvarteret. Du er helt ugenert i bunden af vænget og tilmed op til det grønne bælte således at når du er i haven føles det som en villa på landet. Der er fugle der kvidre og egern der kravler i træerne, men du kan nyde roen og solen.

Selve villaen indeholder god rummelig entre med klinker. Her er fin garderobeplads og entre går over i fordelergang som har en god bredde. Fra entre er der adgang til køkken som er renoveret med nye låger og står derfor som nyt. Der er fin spiseplads i køkken og i forbindelse med køkken er der videre adgang til værelse som kan inddrages til et større køkken eller bruges til spisestue. Fra denne er der adgang til stor lys stue med brændeovn. Denne kan nemt opvarme stuen og meget mere af huset selv på en kold vinterdag. Fra stuen er der udgang til havestue som i praksis fungerer som en ekstra stue hele året. Her er klinker og havestuen er fuldt isoleret og med gulvvarme. Fra havestuen er der skøn udsigt til haven og naturligvis adgang via den store skydedør. Haven er anlagt smukt med solterrasse i hjørnet hvorfra man kan nyde udsigten til træerne mod nor som således aldrig står i vejen for solen. Tilbage i villaen er der 2 regulære værelser med skabsplads samt soveværelse med indbygget skabe. Badeværelset er fint stort og har naturligvis gulvvarme. Her er bruseniche og nyere bademøbler samt lyse fliser. Bryggers er dejligt stort så her er god plads til alle de praktiske ting herunder vaskefaciliteter. Fra bryggers er der udgang til terrasse og adgang til carporten med indbygget skur som nemt rummer cykler og haveredskaber.

Det er en super fin og indflytningsklar villa i et yderst populært område med kort afstand til indkøb, skoler, idrætsfaciliteter, toget, motorvejen og ikke mindst masser af natur.

Hvis I ønsker at se denne velholdte og veldisponerede villa, kan I kontakte sælger - John på tlf. 4221 5404 og aftale tidspunkt for uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, John Sørensen på tlf. 42215404 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Klaus Berntsens Vej 145

5260 Odense S

boligID: 10130

Kontantpris

2.198.000 DKK

Udbetaling

110.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.209 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.931 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.878 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

113 m2

Værelser

4

Grundareal

769 m2

Byggeår

1979

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Klaus Berntsens Vej 145, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til John Sørensen på 42215404 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering