Velholdt gulstensvilla i børnevenligt kvarter med attraktiv beliggenhed til skov

Ejendomsmægler boligtilbolig har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne skønne 1-plans villa, som med sin gode beliggenhed og planløsning danner gode rammer for børnefamilien. Med skoven i baghaven er der gode muligheder for at nyde sin morgen, middag eller aftenkaffe til lyden af fuglesang og træernes rislen. Kort fra ejendommen går der stisystem til den lokale skole, så man trygt kan sende ungerne i skole – uden de skal færdes på nogen trafikerede veje.

Ejendommen har en god planlæsning, hvor det også er muligt at etablere køkken-alrum, hvis man ønsker dette.

Ejendommen indeholder lys entré / fordeler gang, hvorfra du har adgang til husets 3 værelser, badeværelse og køkkenet. De 3 værelser har alle en god størrelse til børneværelse, soveværelse el. kontor, alt efter behov, og alle 3 er godt udnyttet med indbygget skabsplads. Fra det ene værelse er der adgang til husets største badeværelse, hvor der både er badekar og brus. Husets store stue er i vinkel og med godt lysindfald fra de store vinduer mod vest og det store vinduesparti til udestuen. Stuen er med originalt trægulv og her er naturligvis brændeovn, som bidrager til såvel varme som hygge på en kold vinterdag. Endvidere bryggers / grovkøkken med god skabs- og vaskeplads.

Den rummelige udestue forlænger den danske sommer, hvor man fra tidligt forår til sent efterår har meget glæde af den. Når solen står højt, og det er for varmt i udestuen rykker du ud på den store afdækkede terrasse, hvor man sidder ugeneret og i læ mens børnene løber og leger i den velanlagte have. Alt imens fuglenes sang og træernes rislen mildt spiller i baggrunden.

Ejendommen ligger på lukket vænge, hvor der er et godt naboskab og hvor børnene frit kan lege på vejen med områdets andre børn og barnlige sjæle.
Alt i alt en spændende ejendom med optimale rammer og gode muligheder som skal opleves for at få det rigtige indtryk.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Poppelvej 28, Vissenbjerg så skal du være velkommen til at kontakte Gunnar From Eriksen på telefon 4216 2970 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Poppelvej 28
5492 Vissenbjerg
boligID: 10203
Kontantpris 1.355.000,-
Udbetaling 70.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.840,-
Brutto ekskl. ejerudgift 5.549,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.827,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 120m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 749m2
Byggeår 1974
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu