placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Velholdt et-plansvilla i Vester Aaby beliggende på lukket og børnevenlig villavej

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder velholdt et-plansvilla i Vester Aaby beliggende på lukket og børnevenlig villavej. Velanlagt have med skønt orangeri / havepavillon.

Ejendommen indeholder lys og venlig entre. Fra entreen er der adgang til gæstetoilet. Husets hjerte er det lækre Køkken-alrum med et dejligt lysindfald med dobbelt fransk dør til stue samt udgang til vestvendt og solrig terrasse. Køkken-alrummet er praktisk indrettet med spot i loftet i køkkenet, som giver en dejlig belysning under tilberedning af måltider. Skøn og rummelig opholds- /spisestue i vinkel og med trægulv.
Husets soveafdeling rummer fordelergang med trægulv og spot i loftet. Rummeligt værelse, som kan opdeles til 2 gode børneværelser. Dejligt soveværelse. Børne- / gæsteværelse. Velfungerende badeværelse med brus og væghængt toilet. Depot/ viktualierum samt velfungerende bryggers med skabs- og bordplads.

Til ejendommen hører carport samt udhus/værksted.

Ejendommen opvarmes med naturgas.

Vester Aaby er et velfungerende lokalsamfund, som byder på skole med SFO. Gode indkøbsmuligheder i Dagli`Brugsen og hos Vester Åby Slagterforretning. Vester Aaby har eget spisested i form af byens Pizzaria og Grill. Fra Vester Aaby går der bus til Faaborg.
Cykelafstand til Fjellebroen Havn og den skønne natur omkring Nakkebølle Fjord.


Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Børge Rønaa på tlf. 23450691 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Løkkemarksvej 10

5600 Faaborg

boligID: 10569

Kontantpris

1.125.000 DKK

Udbetaling

60.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.672 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.577 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.010 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

150 m2

Værelser

6

Grundareal

964 m2

Byggeår

1973

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Løkkemarksvej 10, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Børge Rønaa på 23450691 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering