Velholdt byejendom med central beliggenhed og bagindgang via. privat/fælles vej

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk kan nu byde velkommen til denne velholdte og charmerende byejendom med god planløsning, sydvendt have og egen bagindgang via. privat/fælles vej.

Med Vor Frue Kirke som genbo er der her tale om et særdeles centralt beliggende rækkehus, som løbende er renoveret og holdt ved lige. Senest er der lavet nyt badeværelse med gulvvarme i 2016. Unikt for denne ejendom er, at man fra baghaven har egen ind- og udgang til og fra privat/fælles vej.

Med ind- og udgangen fra baghaven slipper du for at skulle trække skraldespanden gennem boligen, når det er tømningsdag. Ligeledes gode forhold til cykler og motorcykel, hvor de kan stå sikkert i mindre garage.

Ejendommen er i 2 plan og indeholder i stueplan lyst og venligt køkken-alrum, hvor der i køkkenet er fin plads til spisekrog, således opnår man både ”spisestue” og opholdsstue. Rummet er særdeles godt udnyttet, hvor halvmuren mellem køkkenet og stuen både fungerer som en god rumopdeler og bar/spiseplads med plads til 2-3 højstole. Minde mellemgang med opvaskemaskine, god skabsplads og udgang til gårdhave. Endvidere badeværelse fra 2016 og entré med opgang til 1. salen.

Der i hele stueetagen, med undtagelse af mellemgangen, gulvvarme.

1 salen indeholder rummeligt og lyst soveværelse samt walk-in closet med plads til mindre skrivebord.

Boligen på 87 boligkvadratmeter ligger på en velanlagt og sydvendt grund bestående af en ugeneret gårdhave med flere hyggelige kroge, vaskerum, mindre værksted/garage samt græsplæne, hvor man kan sole sig, når vejret tillader det.

En spændende ejendom med mange kvaliteter, som bør opleves for at opnå det fulde indtryk.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Adelgade 14, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Steen Ole Jensen på telefon 2812 0369 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Adelgade 14
5610 Assens
boligID: 10196
Kontantpris 945.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.144,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.765,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.339,-
Tjek boliglån
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 87m2
Værelser 3
Grundareal 234m2
Byggeår 1500
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu