Veldisponeret villa i populært kvarter

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder her skøn villa i det attraktive Næsby. Du er tæt på skole, sportsfacilitet, indkøb, og i et roligt villakvarter med masser af børnefamilier. Villaen er løbende renoveret med nyere tag og fremtræder indflytningsklar, men stadig med mulighed for at sætte sit eget personlige præg. Villaen har et skønt lysindfald og der er 4 gode værelser.

Du ankommer til villaen af vænget, som ender blindt, så det er en rolig vej hvor børn leger. Gæster ankommer ved hoveddøren. Her kommer du ind i entréen som har en lille garderobeplads. Fra entréen er der adgang til stuen/alrummet. Det er med store vinduer mod haven og terrassen. Her er således masser af lys og mange muligheder for indretning. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med stuen. Køkkenet fortsætter ud i bryggers/grovkøkken. Denne del er skiftet for få år siden. Her vil du som ejer af villaen have din daglige indgang. Her er fin plads til overtøj, fodtøj og det hjemmelavede syltetøj. Her finder du ligeledes vaskefaciliteter.
Tilbage i stuen har du udgang til delvist overdækket terrasse og videre adgang til haven som er lukket, og her er du helt ugenert. Villaen har hele 4 værelser. Det store værelse som naturligt vil være forældresoveværelset har indbygget skabsvæg med skydelåger. Villaen har badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Foruden dette er der gæstetoilet.

Til villaen hører garage som typisk bliver brugt til cykler, barnevogne mm. Desuden er der drivhus til de økologiske hjemmedyrkede tomater og agurker. Der er ligeledes udhus/anneks, som kan bruges til gæster i sommerhalvåret eller til alm. hygge og leg i hverdagen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Degnevænget 13, Odense N så skal du være velkommen til at kontakte Sofie Spanget Takkula på telefon 2483 8362 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Degnevænget 13
5270 Odense N
boligID: 10258
Kontantpris 2.248.000,-
Udbetaling 115.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.337,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.885,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.929,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 138m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 607m2
Byggeår 1969
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu