Solgt
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Veldisponeret et-plans villa med soveværelse og 3 børneværelser

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder veldisponeret et-plansvilla med integreret carport og udhus. Ejendommen byder på soveværelse + 3 børneværelser. Børnevenligt villakvarter med kort afstand til centrum. Haven er primært udlagt med græs, så der er god plads til leg og spille fodbold. Til de grønne fingre byder haven også på højbede og drivhus.

Ejendommen er beliggende i Langeskov med togforbindelse til Odense, København og Århus. Fra Langeskov Station har man blot 10 minutter i tog til Odense og 1,5 time til København. Foretrækker man bil er der 5 minutter til den fynske motorvej mellem Odense og Nyborg. Så selvom man ikke arbejder i lokalområdet, eller hvis man af anden årsag ofte er udenbys, er denne ejendom sagen.
Langeskov er en aktiv by med gode indkøbsmuligheder, langeskovscenteret, vuggestue, børnehave, skole, samt et aktivt foreningsliv. Endvidere byder Langeskov på gode sportsfacaliteter, hvor fodboldklubben blandt andet har fået lavet en kunststofbane, som gør det muligt at spille året rundt.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, hvor du kan gå tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers. Bryggerset byder på bordplads med vask samt gulvvarme. Dejligt køkken-alrum med granitbordplade, vitrineskab, gulvvarme og spot i loftet samt karnap og dejligt lysindfald. Fra køkken-alrum er der udgang til terrasse og have. Rummelig opholdsstue med godt lysindfald samt udgang til overdækket terrasse. Teenage afdeling med egen indgang via entre rummer 2 gode værelser samt badeværelse med brus, håndklædetørrer, gulvvarme og spot i loftet. Soveværelset er beliggende i husets anden ende i forbindelse med køkken-alrum. Soveværelset har eget badeværelse med brus, badekar, håndklædetørrer, gulvvarme og spot i loftet. Værelse / kontor med indgang fra opholdsstue.

Der er fibernet på ejendommen. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Henriette Hedvig Winther på tlf. 53341504 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Grønvangen 116

5550 Langeskov

boligID: 11125

Type

Villa

Bolig (BBR)

145 m2

Værelser

5

Grundareal

856 m2

Byggeår

1985

Energimærke

D

Etager

1

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering