Veldisponeret ejendom med plads til børnefamilien. Ugenert beliggenhed i smukke og naturskønne omgivelser.

Veldisponeret ejendom med plads til børnefamilien. Ugenert beliggenhed i smukke og naturskønne omgivelser. Fra ejendommen er en køreafstand på: 10 min. til Nyborg, 20 min. Odense og 5 min. til motorvej. Til ejendommen hører værksted med port samt velanlagt have med æbletræer, hindbærbuske, vindruer, figner samt drivhus og overdækket terasse med pejs. I umiddelbar nærhed ligger Sulkendrup Vandmølle, hvor dejlige gå-ture i Mølleskoven giver en kulturhistorisk oplevelse. Mølleskoven rummer 5 gravhøje - heraf en Jættestue fra Yngre Stenalder. I møllesøen opholder sig ofte smukke fugle såsom: Isfugl, rørhøg og fiskeørn. Du kan også være heldig at se en havørred springe i fisketrappen. Ejendommen indeholder: Bryggers Badeværelse med brus og gulvvarme. Soveværelse Køkken med god bord- og skabsplads. Dejlig spisestue i vinkel med trappe til 1. sal. Lækker opholdsstue med klinker. Godt lysindfald samt udgang til terasse med fiskebassin og velanlagt have. 1.sal: Repos / fordelergang. Værelse med flot udsigt over marker. Værelse. Ring til Henry på tlf: 6531 5569 og aftal en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 14, Sulkendrupvej, Nyborg så er du være velkommen til at kontakte Kirsten Fabricius på telefon eller maile til sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sulkendrupvej 14
5800 Nyborg
boligID: 8585
Kontantpris 995.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.436,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 4.322,-
Type Villa
Bolig (BBR) 110m2
Værelser 4
Kælder 0m2
Grundareal 1292m2
Byggeår 1890
Energimærke G
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu