Veldisponeret ejendom med god planløsning og flot udsigt over marker til skov.

Veldisponeret ejendom med god planløsning og flot udsigt over marker til skov. Ejendommen skaber gode rammer for børnefamilien med god plads både ude og inde beliggende kun 3 km fra Ferritslev med attraktiv friskole samt aktivt foreningsliv. I Ferritslev finder du gode indkøbsmuligheder i byens daglivareforretninger. Ejendommen indeholder: Badeværelse med gulvvarme, brus og spot i loftet. Køkken med spiseplads, spot i loftet samt flot udsigt over marker til skov. Stue med spise- og opholdsplads. Udsigt over marker. Soveværelse. 1. sal indeholder: Repos med parketgulv samt plads til hyggekrog og skrivebord. Flot udsigt over marker til skav. Rummeligt værelse med parketgulv og spot i loftet. Værelse med flot udsigt over marker. Spot i loftet samt parketgulv. For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Dorte, på tlf: 2196 1927, som selv fremviser sin dejlige ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 46, Pårupvej, Ullerslev så er du være velkommen til at kontakte Dorte Marie Blok på telefon 2196 1927 eller maile til sælger dorte.blok@gmail.com og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pårupvej 46
5540 Ullerslev
boligID: 8851
Kontantpris 895.000,-
Udbetaling 45.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.079,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 3.894,-
Type Villa
Bolig (BBR) 134m2
Værelser 5
Kælder 0m2
Grundareal 550m2
Byggeår 1959
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu