Veldisponeret ejendom med 146 kvm. bolig samt 24 kvm. lækker udestue med loft til kip - 35 kvm integreret udhus med dejligt værksted

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder veldisponeret ejendom med 146 kvm. bolig samt 24 kvm. lækker udestue med loft til kip og dejligt lysindfald samt 35 kvm integreret udhus med dejligt værksted og toilet. Fra værksted er der adgang til kontor samt boligen. Ejendommen er beliggende på 1652 kvm. stor grund med dejlig lukket og ugenert have. Ejendommens placering i Brenderup byder på gode indkøbsforhold, børnepasning og et aktivt foreningsliv. Byen tilbyder 2 skoler: Anna Trolles Skole og Brenderup Realskole. Fra Brenderup Station er der gode busforbindelser. 4 km til motorvejstilkørslen og ca 30 minutters kørsel til Odense. Skov og strand findes også i umiddelbar nærhed. Ejendommen indeholder: Entre med trappe til 1. sal Kontor / værelse. Køkken med spiseplads og udgang til have. Spisestue med dejligt lysindfald. Opholdsstue ligeledes med godt lysindfald samt udgang til lækker udestue med loft til kip og fantastisk lysindfald. 1.sal indeholder: Værelse Rummeligt badeværelse med brus. Særdeles rummeligt soveværelse Værelse med mulighed for at udnytte skunk. For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Gunnar på tlf: 2381 7114, som selv fremviser sin dejlige bolig. Dog ikke onsdag.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 189, Rugårdsvej, Brenderup Fyn så er du være velkommen til at kontakte Gunnar Aagaard Beck Jensen på telefon 2381 7114 eller maile til sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Rugårdsvej 189
5464 Brenderup Fyn
boligID: 9135
Kontantpris 1.050.000,-
Udbetaling 55.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.923,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 4.527,-
Type Villa
Bolig (BBR) 146m2
Værelser 6
Kælder 0m2
Grundareal 1652m2
Byggeår 1920
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu