placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Velbevaret hemmelighed med panoramaudsigt - skal opleves

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder dette fantastiske sommerhus tæt på Haarby. Området ved Skovkrogen er ukendt for de fleste, men de fleste som kommer her synes det er et af de smukkeste steder på Fyn. Lige netop dette skønne sommerhus har en helt unik udsigt over vandet med Helnæs i horisonten. Der er således altid en udsigt som forandre sig - dels i løbet af dagen med lyset, men naturligvis også med årstiderne, som alle har deres smukke træk.

Selve huset er gennemrenoveret af nuværende ejer fra 2004 og frem, hvilket man straks mærker når man ankommer til huset. Huset indeholder entre med adgang til stort lyst køkken alrum hvorfra den skønne udsigt kan nydes. Her er masser af lys fra de store panorama vinduer og med loft til kip er her en skøn rumfornemmelse. Klinkerne på gulvet gør rummet praktisk hvis man har lidt sand på fødderne. Alle steder med klinker er der naturligvis gulvvarme. Der er åben forbindelse fra køkken til stuen. Dog er der køkkenbar som på den måde skærmer lidt af mod stuen. Selve stuen er selvfølgelig med den samme skønne udsigt. Her er indsats i den tidligere pejs så selv om vinteren kan man skabe hygge og varme. Har man brug for ekstra varme er der varmepumpe som både kan varme, men også køle. Soveværelset er fint stort for et sommerhus. Her kan de ligge og se over vandet når solen går ned eller nyde udsigten over vandet som det første når du vågner om morgenen. Fra soveværelset er der adgang til den skønne udestue som har videre adgang til terrassen. Har man gæster vil man således gå via terrassen som er overdækket i dette område. Endelig har huset et fint badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt vaskefaciliteter.

Omkring huset er der store terrasser med plads til haveborde, loungemøbler, gril, krukker og solsenge. Så uanset om der er vind fra øst eller vest kan du finde læ. Selv bag huset er der havudsigt da huset ligger højt. Der er stor dobbelt carport med isoleret udhus på 14 m2. Haven er nem at holde med græs. Desuden er der fællesareal ved vandet hvis der skal spilles en fodboldkamp eller rundbold og fælles badebro. Til huset høre en mindre jolle med 5 hk motor samt god gummibåd så man kan sejle en lille tur. Det kunne være hen til campingpladsen og købe is eller helt til Faldsled hvor de har en fin kro eller en grill på havnen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, boligtilbolig.dk a/s på tlf. 7020 2468 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skovkrogen 8E

5683 Haarby

boligID: 8947

Kontantpris

2.582.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.753 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

10.833 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.390 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

88 m2

Værelser

3

Grundareal

939 m2

Byggeår

1973

Etage

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Skovkrogen 8E, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til boligtilbolig.dk a/s på 7020 2468 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering