Vel-indrettet HUNDSTRUP rækkehus på 86 kvm. beliggende centralt i Svendborg med kort afstand til indkøb og offentlig transport.

Ejendommen opvarmes med naturgas. Til ejendommen hører forhave og baghave samt carport med udhus.

Svendborg er en skøn by med et rigt kultur og cafe liv. På havnen finder du et dejligt maritimt miljø med udsigtsplatform kaldet "Bølgen", hvor det maritime liv samt solnedgangen kan nydes. Det er også her på Havnen, at du køber din friske fisk hos den lokale fiskehandler. Maritime oplevelser med sejlture på dagsbasis med M/S Helge, som sejler ture på Svendborg Sund samt færger til de Sydfynske perler - de små øer Skarø, Drejø og Hjortø - en helt anden verden, som bør opleves sammen med børn og børnebørn.

Ejendommen indeholder:

Bryggers med bord- og skabsplads.

Entre.

Rummelig badeværelse med brus og gulvvarme.

Værelse.

Rummelig soveværelse.

Køkken med spiseplads og godt lysindfald.

Spise- og opholdsstue med udgang til terasse / have.


OBS: Mulighed for lang overtagelse

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Latyrusvænget 72, Svendborg så skal du være velkommen til at kontakte Else-Marie Frederiksen på telefon 5094 3223 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Latyrusvænget 72
5700 Svendborg
boligID: 9470
Kontantpris 1.150.000,-
Udbetaling 60.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.379,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.693,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.066,-
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 86m2
Værelser 3
Grundareal 265m2
Byggeår 1983
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu