placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Vandskuret rækkehus beliggende op til grønt bælte i super stand

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette super flotte rækkehus med vandskuret facade og skøn terrasse i træ med masser af sol og hyggekroge i haven. Huset er i virkelig god stand og således klar til indflytning. Da huset er vandskuret inden der kom regler om at de ikke må vandskures kan man som et af de få huse i området bibeholde dette moderne look.

Selve huset indeholder entre til de fine gæster med plads til deres overtøj og fodtøj. Fra entreen kommer du ind via bred fordeler gang ind i stuen som ligger i åben forbindelse med køkken. Her er store vinduer i facaden mod haven som giver masser af lys og en skøn udsigt til den smukke have der støder op til grønt bælte. Stuen er fin stor til både at rumme en spiseafdeling og en opholdsafdeling. Køkken er med bar til stuen så der kommer lys fra begge sider. Køkken er super fint og holdt i hvidt. Der er adgang til bryggers fra køkken og her findes vaskefaciliteter og opbevaringsplads samt udgang til forhaven. Huset har stort lækker soveværelse med indbygget skabsvæg med skydedøre. Herudover er der to gode værelser samt lækkert badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndklædevarmer.
Fra stuen er der udgang til skøn træterrasse med masser af plads til havemøbler og loungemøbler samt havegrill. Terrassen er delvist overdækket således man kan nyde de lange sommeraftner selv når duggen falder når solen er gået ned. Haven har højbede og der er drivhus til at dyrke egne agurker og tomater eller blot sidde og hygge med kaffen i marts i den første forårssol. Forhaven er anlagt med sten så den kan bruges til bilen eller pyntes med krukker mm

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger på telefon 51599131 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Inge Mortensen på tlf. 51599131 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Toften 328

5330 Munkebo

boligID: 10630

Kontantpris

1.248.000 DKK

Udbetaling

65.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.082 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.063 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.433 DKK

Type

Rækkehus

Bolig (BBR)

98 m2

Værelser

4

Grundareal

302 m2

Byggeår

1972

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Toften 328, 5330 Munkebo.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Inge Mortensen på 51599131 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering