Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Unik liebhaver udsigt over kuperet landskab og naturområde

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn ejendom beliggende tilbagetrukket fra vejen med unik liebhaver udsigt over kuperet landskab og naturområde. Ugeneret have byder på mulighed for en en dejlig lur i hængekøjen og ro til at nyde udsigten fra terrassen over den unikke natur. Ejendommen er beliggende i gå-afstand fra Frøbjerg Bavnehøj - Fyns højeste punkt 130 meter over havet. Det 12 HA naturområde omkring Frøbjerg Bavnehøj er fredet og ejes af Naturstyrelsen. Hvert år afholdes friluftsteateret Frøbjerg Festspil på amfiscenen.

Velkommen indenfor i denne skønne villa som byder på køkken-alrum med lækkert IKEA køkken med flot træbordplade og porcelænsvask.. Opholdsstue med brændeovn og dejligt lysindfald samt fantastisk udsigt over kuperet landskab og naturområde. Fra opholdsstuen er der udgang til sydvendt terrasse og skønt orangeri. I stueplan byder ejendommen også på 2 værelser. Badeværelse med brus, håndklædetørrer og spot i loftet. Entre med trappe til 1. sal samt gæstetoilet. På 1. salen er der fordelergang og værelse.

Til ejendommen hører også carport og garage.

Ejendommen opvarmes med oliefyr.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Michael Shaun Porthouse på tlf. 29499361 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Frøbjergvej 104

5560 Aarup

boligID: 11132

Kontantpris

995.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.210 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.322 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.692 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

109 m2

Værelser

4

Grundareal

899 m2

Byggeår

1827

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Frøbjergvej 104, 5560 Aarup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Michael Shaun Porthouse på 29499361 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering