Solgt
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Unik liebhaver udsigt over kuperet landskab og naturområde

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn ejendom beliggende tilbagetrukket fra vejen med unik liebhaver udsigt over kuperet landskab og naturområde. Ugeneret have byder på mulighed for en en dejlig lur i hængekøjen og ro til at nyde udsigten fra terrassen over den unikke natur. Ejendommen er beliggende i gå-afstand fra Frøbjerg Bavnehøj - Fyns højeste punkt 130 meter over havet. Det 12 HA naturområde omkring Frøbjerg Bavnehøj er fredet og ejes af Naturstyrelsen. Hvert år afholdes friluftsteateret Frøbjerg Festspil på amfiscenen.

Velkommen indenfor i denne skønne villa som byder på køkken-alrum med lækkert IKEA køkken med flot træbordplade og porcelænsvask.. Opholdsstue med brændeovn og dejligt lysindfald samt fantastisk udsigt over kuperet landskab og naturområde. Fra opholdsstuen er der udgang til sydvendt terrasse og skønt orangeri. I stueplan byder ejendommen også på 2 værelser. Badeværelse med brus, håndklædetørrer og spot i loftet. Entre med trappe til 1. sal samt gæstetoilet. På 1. salen er der fordelergang og værelse.

Til ejendommen hører også carport og garage.

Ejendommen opvarmes med oliefyr.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Michael Shaun Porthouse på tlf. 29499361 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Frøbjergvej 104

5560 Aarup

boligID: 11132

Type

Villa

Bolig (BBR)

109 m2

Værelser

4

Grundareal

899 m2

Byggeår

1827

Energimærke

D

Etager

2

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering