Ugenert havudsigt - strandgrund med egen bade- / bådebro og slæbested.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder ejendom med LIEBHAVER beliggenhed med SKØN PANORAMA HAVUDSIGT over Skårupøresund med Fyn i baggrunden. UNIK og AUTENTISK maritim ATMOSFÆRE ved Snævringen Bådelaug. Tilhørende SKØN STRANDGRUND MED EGEN BÅDE- / BADEBRO - EGET SLÆBESTED. Vordingborg KØKKEN fra 2014. BADEVÆRELSE fra 2015. Bosch NATURGASFYR fra 2017.

Ejendommen indeholder:
ENTRE med klinker. 2 VÆRELSER - det ene med smuk HAVUDSIGT. Badeværelse med brus. PEJSESTUE med PANORAMA HAVUDSIGT. Lækkert Vordingborg KØKKEN med spiseplads. BRYGGERS med klinker og udgang til have. LÆKKERT BADEVÆRELSE fra 2015 med brus og gulvvarme. 1.sal. REPOS. SOVEVÆRELSE med plankegulv og PANORAMA HAVUDSIGT. VÆRELSE med PANORAMA HAVUDSIGT. Lækker OPHOLDSSTUE med UGENERT HAVUDSIGT over Skårupøresund - udgang til SVALEGANG med FANTASTISK HAVUDSIGT.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Snævringen 16, Svendborg så skal du være velkommen til at kontakte Annette Ishoy på telefon 4118 8074 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Snævringen 16
5700 Svendborg
boligID: 9487
Kontantpris 3.799.000,-
Udbetaling 190.000,-
Ejerudgift pr. måned 4.993,-
Brutto ekskl. ejerudgift 15.446,-
Netto ekskl. ejerudgift 13.388,-
Type Villa
Bolig (BBR) 219m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 1312m2
Byggeår 1900
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu