placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Udsigt over Faaborg fjord og kuperet landskab - Bolig med fantastisk lysindfald.

En Sydfynsk perle beliggende i Svanninge Bakkers forhave, direkte på Marguerite-ruten.Udsigt over Faaborg Fjord og kuperet landskab - Bolig med fantastisk lysindfald.
Drømmer du om udsigt over marker, skov og vand, at bo tæt på byen, en dejlig have og meget mere?
Denne Sydfynske perle, er beliggende i Svanninge Bakkers forhave, direkte på Marguerit-ruten. Blot 2 km fra Faaborg centrum, som nås via vej, cykel- og gangsti. Stien er en smuk rute, der går langs Sundsøen. Byen er en smuk gammel købstad, med gode indkøbsmuligheder, masser af kulturhistorie, friskole og folkeskole, børnehaver, gymnasium, gode idrætsfaciliteter, et rigt foreningsliv, tennis, golf, flere former for sejlads og meget mere. Der er en stor velfungerende lystbådehavn, gode badestrande og et velbenyttet havnebad.
Ejendommen har en velanlagt have. I forhaven har man den skønneste udsigt over det kuperede terræn og en del af øhavet. Baghaven støder op til store græsningsarealer, med Skotsk Højlandskvæg, samt får.
Ejendommen indeholder: Entre, med åben trappe til 1.sal. Lysindfald fra begge sider af huset. Stue med panoramavinduer, udgang til terrasse og forhave. Fantastisk lysindfald og god udsigt over det kuperede landskab. Værelse, med udgang til terrasse og baghave. Toilet, med ugeneret udsigt til have. Køkken med spiseplads, velfungerende bord/skabs/hyldeplads og gaskomfur. Bryggers med udgang til baghave.
1.sal: Dejlig lys stue med fantastisk udsigt over marker, skov og Faaborg Fjord. Stort værelse med loft til kip, synlige hanebånd, samt hems. Stort lysindfald, via 2 store tagvinduer. Badeværelse. Værelse med udgang til svalegang.
Der er mulighed for at købe en del af husets møbler og indbo.
Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Smedebakken 25, Faaborg så skal du være velkommen til at kontakte Marianne Sauer Hansen på telefon 6013 2294 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Marianne Sauer Hansen på tlf. 6013 2294 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Smedebakken 25

5600 Faaborg

boligID: 9552

Kontantpris

995.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.596 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.071 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.564 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

154 m2

Værelser

5

Grundareal

724 m2

Byggeår

1964

Energimærke

E

Etage

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Smedebakken 25, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Marianne Sauer Hansen på 6013 2294 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering