Udlev drømmen som iværksætter - skøn forretning med strøgbeliggenhed - lækker beboelse med soveværelse + 3 værelser !!!!

Blandet bolig- /erhvervsejendom med 74 kvm. forretning i stueetage med store udstillingsvinduer og strøgbeliggenhed ud til gå- /handelsgaden Nørregade. 139 kvm. beboelse på 1. og 2. sal. Dejlig gårdhave.

Forretningen indeholder også kontor, toilet samt udgang til gårdhave med afgang til parkeringsplads.

Beboelsen indeholder:

1.sal:
Lækkert køkken-alrum med KVIK køkken fra 2012 med flotte travertin bordplader. Udgang til terrasse. Skøn atmosfære med synlige bjælker og dobbelt fransk dør til stue.

Dejlig stue med plankegulv.

Skønt soveværelse med dejligt lysindfald.

Badeværelse med brus.

2.sal:
Repos.

Værelse med parketgulv, kvist og synlige hanebånd.

Rummeligt værelse med parketgulv og synlige hanebånd.

Værelse med kvist, parketgulv og synlige hanebånd.

Badeværelse med kvist og brus.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Nørregade 15, Nyborg så skal du være velkommen til at kontakte Winnie Aabye Hansen på telefon 22616603 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Nørregade 15
5800 Nyborg
boligID: 8542
Kontantpris 2.295.000,-
Udbetaling 115.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.432,-
Brutto ekskl. ejerudgift 9.061,-
Netto ekskl. ejerudgift 8.027,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 139m2
Kælderareal 0m2
Værelser 1
Grundareal 137m2
Byggeår 1700
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu