placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Udlev din drøm om økologisk og bæredygtigt liv på landet.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn landejendom beliggende på 5634 kvm kuperet grund, som danner skønne rammer for at udleve din drøm om selvforsynende økologisk jordbrug. Ejendommens kuperede grund indbyder til etablering af frugthave, køkkenhave, vinmark, fårehold, frilandsgrise og hønsegård. Dette er ejendommen for køberen, som vil udleve sin indre bonderøv.

Til ejendommen hører ladebygning med ældre stald.

Stuehuset præsenterer sig charmerende, smukt og indflytningsklart bl.a. med lækkert IKEA køkken fra 2019. Flotte fyldningsdøre og opholdsrum med dejligt lysindfald.

Fra gårdspladsen træder vi ind i rummeligt bryggers med flot terrazzogulv. Lækkert IKEA køkken fra 2019 åben til spisestue. Køkkenet byder på et dejligt lysindfald og adgang til spisekammer, som det sig hører på en rigtig Bondegård. Fra spisestuen er der via dobbelt fyldningsdør adgang til bibliotek / fjernsynssue / herreværelse med skønt lysindfald. Fra spisestuens anden ende bevæger vi os ind i husets rummelige opholdsstue med skønt lysindfald. Herfra er der via dobbelt fransk dør udgang til haven. I stueplan byder huset desuden på dejligt soveværelse med udsigt til gårdsplads. Badeværelse med brus og adgang til walk-in-closet. Entre med flot terrazzogulv og trappe til 1. sal.

1. salen rummer repos med plads til fjernsyn og playstation. Toilet. Rummeligt gavlværelse. Værelse med kvist og god plads. 2 værelser med gennemgang, som vil kunne slås sammen til et stort værelse.

Ejendommen opvarmes med pillefyr.

Ejendommen er beliggende i skøn natur og smukt landskab. Inden for en afstand af 7 km finder du både Helnæs Bugten med gode fiskemuligheder / havkajak, Jordløse Bakker med skønne gåture, Haarby med alt hvad børnefamilien har brug for.

Haarby byder på gode indkøbsmuligheder i REMA 1000, Netto og Brugsen. Godt handelsliv med bager, tøjbutik, isenkræmmer m.fl. Vuggestue, børnehave, skole. Aktivt foreningsliv med et alsidigt udbud af fritidsaktiviteter, svømmehal, biograf, hal, multibaner.


Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Knud Jørgen Pedersen på tlf. 29255016 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Haastrupvej 33

5683 Haarby

boligID: 10976

Kontantpris

995.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.428 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.322 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.692 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

166 m2

Værelser

8

Grundareal

5634 m2

Byggeår

1923

Energimærke

E

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Haastrupvej 33, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Knud Jørgen Pedersen på 29255016 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering