Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Totalrenoveret 2010 og med 37 kvm. garage / værksted fra 2019 - Energimærke A !!

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder centralt beliggende Bungalow, som er renoveret i 2010 og fremstår lækker og indflytningsklar. Ejendommen byder på 97 kvm. beboelse samt 90 kvm. kælder i boligkvalitet med gulvvarme, parketgulve og indgang direkte fra parkeringsplads i jordniveau. Ejendommen er nænsomt renoveret at Snedkermester i gode materialer såsom mahognivinduer og parketgulve. Udtrykket er moderne med gipslofter og spot samt lækre parket- og klinkegulve. Ejendommen er kendetegnet ved en dejlig atmosfære og opholdsrum med fantastisk lysindfald.

37 kvm. garage fra 2019 med betongulv, ekstra bred elektrisk port samt masser af spot i loftet, som giver perfekte betingelser, når sportsvognen eller motorcyklen skal poleres. Garagen opvarmes med luft-til-luft varmepumpe. Garagen er desuden udstyret med 16 A og 32 A stik samt ladestation til el-bil.

Perfekte parkeringsmuligheder bag ejendommen til lastbilen eller varevognen.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har et flot energimærke A.

Velkommen i denne skønne villa. I stueplan byder ejendommen på entre med flot parketgulv. Vi går ind i det skønne køkken åben til stue med morderne New Yorker stemning med udgang til terrasse. Lysindfaldet er fantastisk, parketgulv og køkken fremtræder morderne og særdeles indbydende - her er dejlig atmosfære og indbyder til skønne stunder med familie og venner. Lækkert og moderne badeværelse med brus, gulvvarme og spot i loftet. Rummeligt soveværelse med parketgulv - fremtræder lyst og venligt.

Fra husets stueplan er der trappe til 90 kvm. kælder, som fremstår i boligkvalitet og er lige så lækker og indbydende som stueplan. Kælderen er indrettet med 2 lækre disponible rum med gulvvarme og parketgulv. Det ene af rumme kan opdeles, således at der i kælderen bliver 3 gode rum. Fordelergang med gulvvarme og klinker giver dejlig rumfornemmelse. Lækkert badeværelse med brus, spot i loftet og gulvvarme. Bryggers, som fremtræder lyst og venligt med direkte indgang i jordniveau fra ejendommens parkeringsplads. Bryggerset byder på bord med vask, skabsplads samt klinker med gulvvarme og spot i loftet.

Tommerup Stationsby er et aktivt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder og et godt udvalg af fritidsaktiviteter. Byen byder både på skole og SFO. Fra Tommerup Stationsby kan du tage børnene med på en spændende køretur på skinnecyklerne, hvor I kan køre helt til Assens.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Peder Leander Nielsen på tlf. 22571880 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tallerupvej 52

5690 Tommerup

boligID: 10870

Kontantpris

2.195.000 DKK

Udbetaling

110.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.680 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.036 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.863 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

97 m2

Værelser

3

Grundareal

786 m2

Byggeår

1959

Energimærke

A2010

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Tallerupvej 52, 5690 Tommerup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Peder Leander Nielsen på 22571880 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering