Total renoveret villa med skøn udsigt til naturen

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder nu denne total renoverede villa beliggende midt i den skønne natur med højt til himlen og masser af frisk luft og kun ca. 2 min fra stranden.

Villaen indeholder entré med klinker. Herfra er der adgang til lyst køkken fra 2017 med spiseplads og udsigt over markerne. På modsatte side af entreen er der dejlig stor stue med plads stil såvel en spiseafdeling som en opholdsafdeling. Den store kamin er bygget på sydtysk manér således at den sender varmen rundt i stuen og ligeledes via kanaler op på 1. sal. På den måde kan varmeregningen holdes langt ned såfremt man bruger kaminen. Ydermere er der i stuen varmepumpe som både kan varme og køle. Huset opvarmes i øvrigt med naturgas som er næsten nyt. Fra stuen er der adgang til udestuen som fungerer som en ekstra stue 8-9 måneder om året. Her er der skøn udsigt til haven og markerne. Fra havestuen er der udgang til terrasse, og videre ud til haven, som har masser af plads til børn der kan lege. Endelig er der i stueplan et ~godt stort soveværelse samt badeværelse med en stor bruseniche. I hele stueetagen er der varme i gulvet med undtagelse af soveværelset.

På 1. sal er der 2 gode værelser med træparket samt repos. Endelig er der lille kæder hvor der er plads til værktøj mm.

Villaen fremstår som sagt renoveret og indflytningsklart. Renoveringer er foretaget i perioden 2014 til nu. Til villaen høre carport med redskabsskur.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Vellingevej 38, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Palle Bent Michaelsen på telefon 2234 3550 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Vellingevej 38
5450 Otterup
boligID: 10081
Type Villa
Bolig (BBR) 159m2
Kælderareal 4m2
Værelser 4
Grundareal 951m2
Byggeår 1900
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu