placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

To boliger udlej den ene og bo næsten gratis

Boligtilbolig tilbyder her en unik mulighed for at bo næsten gratis lige midt i det dejlige Tommerup. Ejendommen her består af to boliger hvor nuværende ejer selv bor i den ene og den anden er udlejet. Det betyder at man kan bo næsten gratis i sin egen bolig da lejeindtægten dækker en stor del af omkostningerne. Ejendommen fremstår indflytningsklar. Har i senere brug for ekstra plads kan hele ejendommen sammenlægges og så bliver der masser af plads.

Bolig 1
Denne bolig er ledig for køber her og nu. Den indeholder entre som i praktisk bruges som kontor da alle som kender huset bruger indgangen ved bryggers. Dette er ligesom resten af denne bolig renoveret og fremstår super flot og lækker. Der er naturligvis gulvvarme i bryggers ligesom i resten af stueplan. Køkken alrummet er med klinker i selve køkkenafdeling og disse fortsætter i bryggers så det hænger naturligt sammen. Spise afdeling er med træparketgulve som fortsætter ind i opholdsstuen. Vægge er glatte og der er nyt el. Vinduer er fra 2006. Her er virkelig hyggeligt og som sagt indflytningsklart. Når solen skinner kan man fra køkken gå direkte ud i gårdhaven via dobbelt fransk dør. Denne er belagt med fliser og her er fin plads til at indrette til hygge med spisebord, grill, solsenge, krukker, loungesofa og hvad man måtte ønske. På 1. salen er der lækkert soveværelse samt værelse. Badeværelset er dejligt stort med bruseniche. Her er ligeledes gulvvarme og tilmed håndklædetørrer. Soveværelset har indbygget skabsvæg med skydedøre og der er spots i loftet.

Til bolig 1 høre desuden en nem have med plads til leg for børn. Der er en stor garage som er perfekt til opbevaring. Endelig er der en carport til bilen.

Bolig 2
Denne bolig er som sagt udlejet for nuværende og der er en lejeindtægt på 5000 kr. Den fungerer som en selvstændig lejlighed med egen indgang. Lejligheden indeholder fint køkken med spiseplads. Der er stor stue som nemt rummer en opholdsafdeling og en spiseplads. I stueplan er der et mindre badeværelse samt et værelse. På 1. salen er der et stor værelse med masser af plads til skabe eller måske arbejdsplads. Boligen har udgang til privat terrasse og har egen parkeringsplads. Der er adgang til mindre kælder som er perfekt til opbevaring. Det er et super fint hus som skal opleves. Som sagt en unik mulighed for at bo næsten gratis en lækker lejlighed.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Frank Lynbech på tlf. 22124451 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kirkevej 16

5690 Tommerup

boligID: 10733

Kontantpris

1.748.000 DKK

Udbetaling

90.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.982 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.888 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.113 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

226 m2

Værelser

3

Grundareal

1124 m2

Byggeår

1910

Energimærke

E

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Kirkevej 16, 5690 Tommerup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Frank Lynbech på 22124451 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering