placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Total indflytningsklar villa med hele 6 værelser

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne super rummelige villa, som er perfekt til den pladskrævende familie, som ønsker at bo i et børnevenligt kvarter med nem adgang til skole og andre daglige aktiviteter. Villaen er med hele 6 værelser foruden den store stue og det store køkken alrum.

Villaen indeholder således lækkert køkken alrum med lyst køkken, hvor du ikke kommer til at mangle plads i skufferne. Med kogeøen og den indbyggede bar er her også plads til børn, der laver lektier ved køkkenbordet, eller til kvinden der nyder et glas vino mens manden er i køkkenet og tilberede den store kogekunst. Er alle hjemme, eller er der gæster på besøg, er der ingen problemer med pladsen om
spisebordet, som der er rigelig plads til. Fra spisestuen/alrummet er der udgang til haven via den hyggelige karnap, eller du kan gå ud på den store overdækkede terrasse, som fungerer som en ekstra stue hele sommeren. Herfra er der adgang til den lukkede have med god plads til leg og hygge på de andre terrasser og rum. Tilbage i villaen er der 2 børneværelser med fælles badeværelse, som også fungerer som gæstetoilet. Der er praktisk bryggers, som i dagligdagen fungerer som indgang. Her er der vaskefaciliteter og skabsplads. I den anden side af villaen er der ligeledes to værelser, som typisk vil være forældresoveværelse og kontor eller værelse til den mindste. Her er ligeledes badeværelse med klinker og bruseniche. Begge badeværelser har naturligvis gulvvarme. Det hele bindes sammen af stor stue med brændeovn. Stuen er så stor at den nemt kan indrettes med 2 stuer/miljøer. Endelig er der en tilbygning, som er i beboelseskvalitet med isolering og el mm. Her er der mellemgang og 2 separate værelser. De er perfekte som kontor/ekstra værelser.

Endelig er der carport og cykelskur/redskabsskur. Der er dobbelt indkørsel, så der er plads til to biler. Det er et lukket vænge med godt naboskab og mange børn.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Søren Steffensen på tlf. 29170789 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Teglbakken 88

5690 Tommerup

boligID: 10538

Kontantpris

2.448.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.521 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.879 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

8.639 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

192 m2

Værelser

6

Grundareal

788 m2

Byggeår

1997

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Teglbakken 88, 5690 Tommerup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Søren Steffensen på 29170789 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering