Super lækkert og rummeligt rækkehus

Nu udbydes et virkelig dejligt og flot rækkehus med skøn udsigt til det grønne og alligevel lige midt i byen. Huset er løbende renoveret og fremtræder 100 % indflytningsklart.

Fra entréen med masser af skabsplads, går du et halvt niveau op til husets hjerte. Her finder du nyt lækkert køkken med fronter i højglans og sort bordplade samt hårde hvidevarer i top kvalitet. Fra køkkenet er der åben til spiseafdelingen, som ligger i naturlig forlængelse af køkkenet. Spiseafdelingen ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, som har et stort panoramavindue, som giver masser af lys i stuerne. Gulve har træparket og væggene er pudsede.

På 1 salen finder du gæstebadeværelse med badekar. Desuden er der 3 fine værelser, hvoraf det ene naturligt vil være soveværelse.

I underetagen, som fungerer som normal bolig da huset ligger på skrående grund, finder du super lækkert badeværelse med gulvvarme og flotte fliser. På denne etage er der 2 store værelser, hvoraf det ene har udgang til skøn træterrasse med sol fra middag til sen aften, hvor solen går ned over træerne og byen. Underetagen er i beboelseskvalitet men indgår ikke i ejendommens boligareal, her er vinduer og gulv skiftet indenfor de seneste år.

Alt i alt et top moderne rækkehus til den kvalitetsbevidste køber.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Eckersbergsvej 82, Odense M så skal du være velkommen til at kontakte Steffen Elmstrøm Holst Jensen på telefon 5190 9287 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Eckersbergsvej 82
5230 Odense M
boligID: 10123
Kontantpris 2.898.000,-
Udbetaling 145.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.952,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.792,-
Netto ekskl. ejerudgift 10.324,-
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 103m2
Værelser 4
Grundareal 273m2
Byggeår 1952
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu