placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Super hyggeligt og smukt sommerhus

Boligtilbolig.dk tilbyder nu dette helt unikke smukke sommerhus beliggende på dejlig stor grund midt i den skønneste natur og lige ved dejlig badestrand. Det er en helt unik mulighed for at få et sommerhus ud over det sædvanlige. Huset fremstår indflytningsklar så du blot skal nyde naturen, solen, selskabet og lidt koldt i glasset.

Sommerhuset ligger i bunden af vænget op til skønt grønt område med en lille sø. Her er helt stille og man er ugenert på grunden og de store terrasser som går rundt om huset. Disse fungerer som ekstra opholdsrum hele sommeren og du finder nemt sol og læ. Selve huset indeholder mindre entre med adgang til huset køkken alrum. Her er der nyere køkken med kogeø/bar. Der er brændeovn som giver hygge til såvel opholdsstuen som spisestuen. De store dobbelte døre mod terrassen giver masser af lysindfald og når de åbnes flyder ude og inde sammen. Den første del at terrassen er overdækket således at man kan sidde i ly for duggen på de lange sommer aftner. I stue plan er der ydermere hyggeligt soveværelse samt badeværelse. På 1. salen er der 2 store soveværelser. Det ene med udgang til altan med kig til haven. De synlige hanebånd giver ekstra charme til rummene.

Det er et super lækkert og hyggeligt sommerhus som skal opleves, så tøv ikke med at ringe til sælger på 5356 0701 for at aftale en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jørgen Jørgensen på tlf. 5356 0701 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Botoften 47

5953 Tranekær

boligID: 10250

Kontantpris

1.498.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.373 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.284 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.389 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

102 m2

Værelser

3

Grundareal

1324 m2

Byggeår

1976

Etage

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Botoften 47, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jørgen Jørgensen på 5356 0701 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering