placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Super hyggelig villa med udsigt til åbne marker

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne super dejlige villa med skøn have og udsigt til markerne i naturskønt område ikke langt fra skoven og stranden, men alligevel beliggende i hyggelig by med godt lokalmiljø, som bl.a. omfatter fællesspisning i forsamlingshuset. Villaen er løbende renoveret og vedligeholdt og fremtræder i god stand og klar til indflytning til en ny familie.

Villaen indeholder entre til de fine gæster. Her er plads til garderobe og fra entre er der adgang til stueetagens rum. Du har fint lyst køkken med spiseplads. I forlængelse af køkken er der spisestue, som er delvis åben til opholdsstuen. Ønsker man køkken alrum, er det mulig at lægge væggen ned mellem spisestue og køkken. Det vil giver et skønt stort alrum. I stueplan er der ydermere et soveværelse med skabe samt fint lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra køkken er der adgang til stort grovkøkken/ bryggers, som i dagligdagen fungerer som indgang. Fra bryggers er der videre adgang til ekstra værelse og i modsat ende adgang til skøn udestue med trægulv. Denne fungerer som ekstra stue 8 - 9 måneder om året. Herfra er der skøn udsigt til den skønne have. Fra havestuen kan du gå 3 trin ned til Terrassen, som nemt rummer langbord, solsenge og stor grill. På 1. salen af villaen finder du stort soveværelse med skabsplads samt ekstra værelse. Her er naturligvis også et badeværelse. Fra begge værelser er der adgang til skunkskabe, som går ud på loftet og giver masser af mulighed for opbevaring eller pladsen kan bruges som udvidelse af værelserne. Kælderen er inddelt med disponible rum og er i almindelig stand af en kælder at være.

Haven er som nævnt beliggende op til marken og der er skøn udsigt. Der er drivhus, så du kan dyrke dine egne tomater og agurker. Der er carport til bilen og indbygget redskabsskur til cykler mm. Har du trailer, er der også en plads til den.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lone Danielsen på tlf. 21778314 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Strandbyvej 37

5683 Haarby

boligID: 10532

Kontantpris

1.049.000 DKK

Udbetaling

55.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.587 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.281 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.742 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

157 m2

Værelser

7

Grundareal

1083 m2

Byggeår

1934

Energimærke

F

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Strandbyvej 37, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Lone Danielsen på 21778314 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering