placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Super hyggelig villa med nyere tag

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder her en super hyggelig villa i det skønne Lumby. Villaen er med originale trægulve og brændeovn. Der er fin have, og mulighed for at etablerer et ekstra værelse. Villaen er ligeledes med nyere bad, så på alle måde en villa som er klar til indflytning.

Selve villaen indeholder en hovedindgang, hvor du kommer ind i stor entré med masser af plads til gæsters overtøj. Fra entréen er der adgang til dejlig stor stue med brændeovn. Her er en naturlig fordeling således at man vil indrette med spisestue i den en ende og opholdsstue i den anden. Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse og videre til haven. Det store vindue mod haven giver masser af lys i stuen. I modsatte ende af villaen er der køkken med spiseplads. Køkkenet er med hvide elementer. Der er to værelser, hvoraf det ene er med skabsvæg. Det andet værelse har udgang til en udestue med trægulve. Fra denne er der udgang til haven. Badeværelset er renoveret for få år siden og fremstår med grå klinker og hvidt bademiljø. Endelig er der funktionelt bryggers med vaskefaciliteter. Bryggers bruges i dagligdagen som indgang. Fra bryggers er der adgang til disponibelt rum, der for nuværende bruges til opbevaring og fyrrum. Her kunne nemt etableres et ekstra værelse.

Til villaen hører carport og stort skur med træbund. Her er masser af plads til cykler og haveredskaber. Haven er holdt enkelt med græs og enkelte træer/buske.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Rikke Marie på tlf. 50788970 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lumby-Tårup-Vej 69

5270 Odense N

boligID: 11148

Kontantpris

1.098.000 DKK

Udbetaling

55.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.469 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

4.741 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.079 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

113 m2

Værelser

3

Grundareal

668 m2

Byggeår

1963

Energimærke

G

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Lumby-Tårup-Vej 69, 5270 Odense N.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Rikke Marie på 50788970 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering