placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Stort hobbyrum og mulighed for heste

Boligtilbolig.dk tilbyder nu denne skønne ejendom med mange gode muligheder for den kreative familie. Ejendommen har jord nok til at man også kan have heste, får, høns eller andet dyrehold. Ejendommen er løbende renoveret, og fremtræder således i god stand, men stadig med mulighed for at sætte sit eget præg.

Ejendommen indeholder stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Dette er nerven i huset, og det er et superlækkert og lyst rum, med direkte adgang til den store terrasse. Denne er delvist overdækket, således at man kan nyde aftenen på terrassen selv når duggen falder. Fra dette leverum er der trappe op til 1. salen, som for nuværende er indrettet som opholdsstue. Om man ønsker det, kan her nemt etableres et ekstra værelse/kontor, og stadig have masser plads til en stue.
Tilbage i stueplan er der gæstetoilet i forbindelse med entréen. Ejendommen består af to huse, der er bygget sammen. I den anden del af ejendommen er der værelser. For nuværende er der 2 store værelser samt 2 disponible rum. Der er ligeledes stort badeværelse samt bryggers, mellemgang og fyrrum. Til ejendommen hører stort hobbyrum/gildesal. Her er det kun fantasien der sætter grænsen for brug af dette lækre rum. Endelig er der opbevaringsplads i den gamle lade.

Haven støder op til grønt areal/marker og her er masser af plads til børnene kan have trampolin, gynger og alt hvad man kan ønske sig. I baghaven er der endvidere drivhus på 11,5 m2. Terrassen ved huset er en ekstra stue og hele miljøet i gården er super lækkert at udnytte hele året rundt. Som sagt er her jord nok til at holde dyr.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lars Bo Wassini på tlf. 2149 2139 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Odensevej 85

5492 Vissenbjerg

boligID: 10247

Kontantpris

1.898.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.192 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.795 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.877 DKK

Type

Lystejendom

Bolig (BBR)

279 m2

Værelser

5

Grundareal

13440 m2

Byggeår

1858

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Odensevej 85, 5492 Vissenbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Lars Bo Wassini på 2149 2139 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering